Извор: Прва архива вести 11.10.2017

Ивица Дачић певао Ердогану "Осман агу" на турском

Прва 11.10.2017
Српски шеф дипломатије Ивица Дачић певао је турском председнику Реџепу Тајипу Ердогану на турском језику на свечаној вечери организованој у Ердоганову част. Снимци Дачићевог певања Ердогану објављени су на друштвеним… »

Ово су НАЈГОРИ и НАЈШТЕТНИЈИ савети о СЕКСУ које сте прочитали на Интернету! Никако их не примењујте, јер...

Прва 11.10.2017
Само нису сви добри у пракси, а многи чак могу бити опасни. Боље је да не експериментишете са овим саветима, чак и ако на први поглед изгледају примамљиво. Нацртајте абецеду језиком током оралног секса Многи људи саветују… »

Бикови су штедише, Близанци трошкаџије, Срелчеви лако губе контролу над финансијама...

Прва 11.10.2017
Мало смо се загледали и у звезде и ево колико се разликује наш став о новцу зависно од тога под којом смо звездом рођени... Ован Импулсивна природа Овна огледа се и у финансијском аспекту па тако често иду у крајност трошењем… »

Коначно објављен ВИДЕО - како ће изгледати ПАСАРЕЛА на Калемегдану!

Прва 11.10.2017
Завршетак радова планиран за крај наредне године. Недавно је Саобраћајни институте ЦИП представио 3Д модел тобоган-пасареле која ће повезивати Доњи град и пристаниште код Калемегдана. За овај пројекат издвојено је 1.8 милиона… »

Огњен не воли да трчи, али можда би волео када би - могао...

Прва 11.10.2017
Има пет година. Не хода. Не може. Огњен је рођен као здрава беба, па се тако и развијао до петог месеца када су кренули проблеми. Почео је слабије да се окреће, а касније није могао ни да седи ни да стоји. Од тада је на… »

Џоли, Гвинет, Мира Сорвино жртве сексуалног предатора из Холивуда!

Прва 11.10.2017
Власнк "Мирамакса" искоришћавао глумице! “Њујоркер” је објавио још један оптужујући извештај о историји сексуално недоличног понашања Харвија Вајнштајна у којем су га три жене – глумице Азија Арђенто и Лусија… »

Ове намирнице свакодневно стављате у замрзивач, а никако не би требало, јер...

Прва 11.10.2017
Замрзавање је врло користан и практичан начин чувања хране који чува њихове нутритивне вредности. Но, постоје неке намирнице које се никако не би смеле наћи у вашем замрзивачу, што због промене укуса и структуре, што… »

Ђиђи Хадид открила тајну своје беспрекорне фигуре, а потребан је само папирић...

Прва 11.10.2017
Само једна вежба вам је потребна за опасно добру задњицу! Толико је једноставна да можете одмах почети да је радите... Једна од најатрактивњих модела данашњице, Ђиђи Хадид, одлучила је да открије једноставан трик како… »

Пријовић и Пријовићева су се срели у кафани и...

Прва 11.10.2017
Ето шале! После пласмана Србије на Светско првенство у Русији, интернетом се брзином светлости шире форе на конто фудбалера који је највише заслужан за успех, Александра Пријовића. Пријовић, занимљиво, носи исто име (у… »

Француски лекари о аутизму и претераном гледању у екран: Родитеље треба да брине то што је дете мирно

Прва 11.10.2017
Погрешне дијагнозе све су чешће, упозоравају француски стручњаци из области дечјег здравства. Сасвим мала деца, тек проходала и још у пеленама, држе у једној руци флашицу с млеком, а прстићем друге руке пребирају по… »