Извор: Радио сто плус архива вести 11.10.2017

Вучић: Радићу у интересу свих

Радио сто плус 11.10.2017
Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да у Новом Пазару зна да неће бити поздрављен као председник Турске Реџеп Тајип Ердоган у том граду, али да ће радити најбоље што може и у интересу свих градјана Србије… »

Ердоган: Да у Србији владају јединство и просперитет

Радио сто плус 11.10.2017
Председник Турске Реџеп Тајип Ердоган изјавио је данас у Новом Пазару да жели да у Србији влада јединство, слога и да буде земља просперитета те да је Турска спремна на сарадњу са Србијом на сваком пољу и у свим сферама. Он… »

Османкач: Нови Пазар фаворит у Суперкупу

Радио сто плус 11.10.2017
Тренер одбојкаша Војводине Неџад Османкач рекао је данас да очекује неизвесну и узбудљиву утакмицу против Новог Пазара у Суперкупу Србије, али да је ривал благи фаворит због домаћег терена. "Биће то празник одбојке… »

Затрић: Уз помоћ публике лакше до Суперкупа

Радио сто плус 11.10.2017
Тренер одбојкаша Новог Пазара Хамза Затрић рекао је данас да је срећан због почетка сезоне, као и да очекује квалитетну утакмицу против Војводине у Суперкупу Србије. "Коначно крећу такмичења, после два месеца припрема и… »

Рестаурација хамама, изградња обданишта и моста

Радио сто плус 11.10.2017
Током данашње посете председника Србије и Турске Александра Вучића и Реџепа Тајипа Ердогана Новом Пазару потписана су четири споразума којима ће турске институције подржати реализацију пројеката у овом граду и Рашки… »

Град Нови Пазар добио на поклон 200 бицикала

Радио сто плус 11.10.2017
Бициклистички савез Србије (БСС) саопштио је данас да је фирма Салкано, чији бицикл је председник Србије Александар Вучић добио на поклон од турског колеге Реџапа Тајипа Ердогана, поклонила и 200 бицикала за развој… »

Најтежи пожари у историји Калифорније, за сада 17 мртвих

Радио сто плус 11.10.2017
Број настрадалих у пожарима који су захватили северну Калифорнију подигао се на 17, јавили су ноћас амерички локални званичници. Низ пожара који су у недељу увече избили северно од Сан Франциска, најтежи је по броју… »

Београдски центар за безбедносну политику: Политичари користе реторику страха, неопходан дијалог

Радио сто плус 11.10.2017
Директорка Београдског центра за безбедносну политику Соња Стојановић Гајић изјавила је данас да политичари све више користе реторику страха и поделу на "ми против њих", док би, како је оценила, решење за бројна питања… »

Меси одвео Аргентину у Русију

Радио сто плус 11.10.2017
Фудбалска репрезентација Аргентине пласирала се на Светско првенство 2018, пошто је прошле ноћи у гостима победила Еквадор са 3:1 у последњем колу јужноамеричких квалификација. Еквадор, који је и пре последњег кола изгубио… »