Извор: Телеграф архива вести 11.10.2017

Председник Европског парламента са Брнабић: Ради се на томе да Србија постане једна од следећих чланица ЕУ (фото)

Телеграф 11.10.2017
Тајани је за јануар најавио своју посету Србији као и састанак српских и европских предузећа у циљу боље економске сарадње ЕУ и Србије. Председник Европског парламента Антонио Тајани је после разговора са премијерком Аном… »

Цео Нови Пазар на ногама, спремају дочек за Ердогана: На транспаренту између имена два председника велико срце (фото) (ВИДЕО)

Телеграф 11.10.2017
У граду су већ истакнуте заставе Србије и Турске, као и бошњачке заставе. Турски председник Реџеп Тајип Ердоган ће данас, заједно са својим домаћином, председником Србије Александром Вучићем, око 12 часова посетити Нови… »

Србија неће укинути потерницу за Орићем: Због тога би могло да му се суди и у нашој земљи

Телеграф 11.10.2017
Српско Тужилаштво за ратне злочине водило је истрагу о мучењима и убиствима 2.000 Срба под Орићевом командом. Србија неће укинути међународну потерницу за ратним командантом тзв. Армије Босне и Херцеговине у Сребреници… »

Највећа победа сезоне за Троицког! Елиминисао је 7. тенисера света на Мастерсу у Шангају!

Телеграф 11.10.2017
Велика победа за другог рекета Србије, који је избацио Доминика Тима. Виктор Троицки је победио Доминика Тима у шеснаестини финала Мастерса у Шангају са 2:1 и тако остварио једну од својих најбољих партија ове године! Сјајно је… »

Мали: После више од деценије, број незапослених пао испод 90.000

Телеграф 11.10.2017
- Покренућемо и ново запошљавање у градским комуналним предузећима где недостаје кадар – у „Електранама” вариоци, у ГСП-у возачи - најавио је Мали. Број незапослених у Београду је на крају септембра износио 89.392 и то… »

Чак 900 професора ће добити отказ ускоро: Сви они остају без посла због овог једног разлога

Телеграф 11.10.2017
Шарчевић је крајем августа 2016. већ упутио допис у коме је позвао директоре школа да испоштују закон. Свим старијим од 65 година који су запослени у школама биће издато решење о престанку радног односа, по налогу… »

Гоогле купује Аппле?! Вест које је шокирала ИТ свет

Телеграф 11.10.2017
Логично, оваква вест је направила хаос у свету. Због техничке грешке на порталу америчке брокерске куће Дау џонс осванула је вест да Гоогле купујује Аппле. Гоогле намерно направио лого пун грешака, али за то има добар… »

Цомтраде представио нови Тесла паметни телефон који ће свако моћи да приушти (фото)

Телеграф 11.10.2017
Све што очекујете од модерног и квалитетног телефона, Тесла Смартпхоне 3.3 обезбеђује по најповољнијој цени. Компанија Цомтраде представила је новог члана породице паметних телефона – Тесла Смартпхоне 3.3, уређај који… »

У Србији све чешћи дечји бракови: Најмлађа невеста има само 9 година

Телеграф 11.10.2017
Имамо примере где родитељи удају децу због папира, оне прекину школовање, одлазе у иностранство и често и не познају човека с којим заснивају заједницу. У Србији постоји најмање 2.000 малолетничких, а самим тим и илегалних… »

Угледни швајцарски лист критиковао Хрватску: Према суседима неурачунљиви, економско су разочарење, земља културног…

Телеграф 11.10.2017
- Најновија чланица Европске уније након четири године од приступања пропустила је прилику да испуни очекивања - започиње "Ноје цирхер цајтунг" Водећи швајцарски лист " Ноје цирхер цајтунг" (НЖ) објавио је веома оштру… »