Извор: Вести онлине архива вести 11.10.2017

"Вести" у Немачкој: Надигравање стигло и до Аустрије

Вести онлине 11.10.2017
Српско културно-удружење "Растко" прошлог је викенда у Минхену организовало јесењу прославу на којој су угостили два друштва из Аустрије и два клуба из главног града Баварске. Била је ово добра прилика да публика ужива у… »

Куман мења бившег селектора Србије

Вести онлине 11.10.2017
Није се одавно десило да Холанђани прескочу два велика такмичења ка што је то случај са претхоним Европским и предстојећим Светским првенством, па ће “лале” морати нешто да промене у организацији рада. Као што је то… »

Депо купљен по закону

Вести онлине 11.10.2017
Некадашњи Депо у београдском Булевару краља Александра, који је пре три године изгорео до темеља, продат је на јавној аукцији по цени од 4,15 милиона евра! Купац је фирма БКА дивелопмент коју је приликом отварања понуда… »

Власт у Србији покушава да контролише друштвене мреже: Цензура прети и интернету

Вести онлине 11.10.2017
Број телевизијских станица и новина које не трпе неки вид цензуре или које нису режимски настројене у Србији је веома мали, па је грађанима остао интернет као слободан простор у којем могу да се изражавају и они који другачије… »

На корак до остварења сна

Вести онлине 11.10.2017
Појединим читаоцима "Вести" и људима доброг срца потресна судбина самохране мајке Радмиле Дрљаче (43) и њене деце Дражена, Клаудије, Дијане и Немање, настањених у Врању, добро је позната. Помагали су им у најтежим… »

Раденкова смрт још без одговора

Вести онлине 11.10.2017
Један пад и прелом руке, Раденка Никодиновића (8) из Козјака код Лознице, које је требало да се заврши ношењем гипса и наставком одрастања, пре годину дана окончан је трагедијом. Раденку је најпре указана помоћ у Општој… »

Нега најмлађих пацијената на првом месту

Вести онлине 11.10.2017
Након венчања њиховог сина принца Филипа, Њихова краљевска височанства престолонаследник Александар и принцеза Катарина приредили су хуманитарни ручак на Белом двору на ком су прикупљена средства за помоћ дечјим… »

Реал спремио невероватну понуду Тотенхему за Кејна

Вести онлине 11.10.2017
Најбољи стрелац Премијер лиге Хари Кејн жеља је свих великих европских клубова, али ретки су они који могу и да помисле да могу да га доведу. Један од тих клубова је Реал Мадрид за који не постоји немогућа мисија. Када новца… »

Тачи и Мета: Србија коначно да призна Косово!

Вести онлине 11.10.2017
Косовски председник Хашим Тачи и председник Албање Иљир Мета потписали су данас у Приштини Заједничку изјаву у четири тачке, од којих се последња односи на наставак завршне фазе дијалога за нормализацију односа Београда… »

Меч Перу - Колумбија препун чудних детаља, Чилеанци не могу да прежале (ВИДЕО)

Вести онлине 11.10.2017
У ноћи између уторка и среде окончане су квалификације у Јужној Америци после чега је постало јасно ко ће ићи на Светско првенство, а ко не. Бразилу су се прикључили Аргентина, Уругвај и Колумбија, док ће Перу играти у… »