Извор: Вести онлине архива вести 11.10.2017

Звезде Гранда више нису део Прве телевизије

Вести онлине 11.10.2017
Већ недељама се води полемика око тога да ли ће шоу програм "Звезде гранда" наставити емитовање на фреквенцији Прве тв. Иако нико од челника Гранда не жели о томе да говори, један детаљ можда крије праву истину. На… »

Цеца је једном невероватном фотографијом успела да збуни све

Вести онлине 11.10.2017
Фолк дива Цеца Ражнатовић све више и више воли Инстаграм, па тако често обрадује своје пратиоце неком објавом која их одушеви. Овог пута певачица је поделила фотографију која је на први поглед потпуно нормални профил… »

СДС: Укините Оружане снаге БиХ!

Вести онлине 11.10.2017
Српска демократска странка, која је у опозицији у Републици Српској, а у власти на нивоу БиХ, предлаже да се укину Оружане снаге Босне и Херцеговине. Председник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић рекао је да би уместо… »

Нова Мис Србије је атрактивна Ивана Тришић из Београда

Вести онлине 11.10.2017
Ивана Тришић, студенткиња завршне године Првног факултета у Београду, нова је мис Србије. Титулу прве пратиље понела је Маја Марчић, док је за другу пратиљу изабрана Нина Јовановић.И Како је имала савршени спој лепоте и… »

Пике се огласио поводом раскида са Шакиром

Вести онлине 11.10.2017
Након што је светом протутњала вест да је мега популарна певачица Шакира оставила једног од најбољих штопера на свету, Жерара Пикеа, почело се шушкати да је то учинила због његове зависности о коцкању. Иако се… »

Када схватите шта о вама откривају фотографије са Инстаграма, добро ћете размислити шта објављујете

Вести онлине 11.10.2017
Друштвене мреже су једна од највећих зависности данашњег времена, а профил на друштвеној мрежи може пуно тога открити о особи. Без обзира на то проводите ли сате у позирању и брижљивом уређивању својих фотографија или… »

Европа разочарана: Како је Хрватска пропустила све шансе?

Вести онлине 11.10.2017
Водећи швајцарски лист "Ноје цирхер цајтунг" (НЗЗ) објавио је веома оштру анализу положаја Хрватске у Европској унији, као и стања хрватског друштва. Изјаве хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић о Босни и… »

Целом свету јасно: Амерички "патриот" нема шансе против С-400

Вести онлине 11.10.2017
Захтеви за руским противваздушним ракетним комплексима С-400 Тријумф су толико бројни да чак и представник компаније произвођача "кокетљиво" изјављује: "Могуц́ности производње тих система нису неограничене", пише… »

Сергеј Трифуновић упоредио Шешеља са стриптизетама и мајмунима

Вести онлине 11.10.2017
Након што је Војислав Шешељ недавно извређао Жарка Лаушевића којег је назвао убицом и поручио му да ће га протерати из Србије, огласио се и Сергеј Трифуновић који је Шешеља упоредио са мајмуном. Трифуновић који се… »

"Косово и Каталонија - није исто: Тада су деловале велике силе, бомбардовање..."

Вести онлине 11.10.2017
Професор Универзитета у Женеви Душан Шиђански очекује да ће Србија постати члан Европске уније у периоду између 2020. и 2025. године. Шиђански је на тај начин одговорио на питање када би Србија могла да уђе у ЕУ с… »