Извор: Вести онлине/Балкан архива вести 11.10.2017

Најезда змија у Сарајеву, једна нађена код школе

Вести онлине 11.10.2017
Две вишеметарске змије пронађене су у центру Сарајева, код Основне школе "Муса Ћазим Ћатић" и насеља Ступ, што је изазвало нелагоду и страх грађана. Епидемиолог Шефик Пашагић страхује да би таквих случајева могло бити… »

СДС: Укините Оружане снаге БиХ!

Вести онлине 11.10.2017
Српска демократска странка, која је у опозицији у Републици Српској, а у власти на нивоу БиХ, предлаже да се укину Оружане снаге Босне и Херцеговине. Председник Главног одбора СДС-а Милан Миличевић рекао је да би уместо… »

Европа разочарана: Како је Хрватска пропустила све шансе?

Вести онлине 11.10.2017
Водећи швајцарски лист "Ноје цирхер цајтунг" (НЗЗ) објавио је веома оштру анализу положаја Хрватске у Европској унији, као и стања хрватског друштва. Изјаве хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић о Босни и… »

Јеврејски лист оплео по Хрватима: Негирају своје злочине, усташе прерушене у националне хероје

Вести онлине 11.10.2017
Амерички онлајн часопис "Таблет", један је од најутицајнијих јеврејских медија на свету, објавио је дугачак текст под насловом "Хрватска безочно покушава да из историје избаци своје злочине у холокаусту". На почетку текста… »

Срби из Сребренице и даље у неверици: Орићеве жртве су поново убијене

Вести онлине 11.10.2017
Ослобађајућа пресуда ратном команданту муслимана у Сребреници, Насеру Орићу, у овом граду је протекла без еуфорије, али и било каквих међуетничких инцидената. Срби су пресуду дочекали погнуте главе, а породице жртава су и… »

Капетан Драган Васиљковић - између мита и истине (3): Цео живот једна авантура

Вести онлине 11.10.2017
Цео живот Драгана Васиљковића био је - авантура. И прилично далеко од живота којим уобичајено живи већина људи: радног времена од девет до пет, одмора уз телевизију увече у папучама, плате од првог до првог, отплате… »