Култура архива вести 11.10.2017

Опасни читалац

Вечерње новости 11.10.2017
Текстове огледе, есеје и беседе које је исписивао у последњих 55 година Драшко Ређеп (1935) издвојио је у књигу "Страх и неизвесност", коју је објавио и у уторак представио новосадски "Прометеј" у Вуковој задужбини. ТЕКСТОВЕ… »

Барак Обама о Вајнстину: Мишел и ја смо згранути

Блиц 11.10.2017
Бивши председник Барак Обама коначно је дао изјаву о Харвију Вајнстину, некадашњем великом финансијеру Демократске странке, а сада осрамоћеном продуценту оптуженом за бројне сексуалне прекршаје, Харвију Вајнстину. "Мишел и… »

"Срце ми се слама због жртава": Сексуалног манијака из Холивуда оставила супруга, након што се сазнала ужасна истина

Блиц 11.10.2017
После свега и није велико изненађење вест да је супруга продуцента Харвија Вајнстина (65), британска модна дизајнерка Џорџина Чампан (41), сувласница бренда "Маркеса" (Марцхеса), одлучила да га остави. Како из дана у дан… »

Кобне замке подземља

Вечерње новости 11.10.2017
Милош Биковић најавио снимање трилера "Јужни ветар". Филмска прича о криминалу у режији Милоша Аврамовића. СНИМАЊЕ филма "Јужни ветар" у режији Милоша Аврамовића почиње данас, а главну улогу младића уплетеног у… »

Богданова девојка заводи биковића: Јована Стојиљковић у кримићу Јужни ветар

Курир 11.10.2017
Након више од три године настављено је снимање филма „Јужни ветар“, у коме главну улогу дилера хероина тумачи Милош Биковић. Један од наших најуспешнијих глумаца у овом кримићу ће први пут сарађивати с колегиницом… »

Марко Николић смислио наставак бољег живота: Гига ће све издржавати пензијом!

Курир 11.10.2017
Марко Николић највећи је заговорник да се сними наставак култне серије „Бољи живот“. Глава породице Попадић, чувени Гига Моравац, открио је гостујући у емисији „ТВ лица - као сав нормалан свет“ шта би било с… »

Спектакуларно: Отварање зграде Музеја на Ушћу трајаће 7 дана и 7 ноћи

Блиц 11.10.2017
Дугоочекивано отварање зграде реновираног Музеја савремене уметности биће обележено спектакуларним седмодневним бесплатним мултимедијалним програмом који ће трајати без прекида 168 сати. Отварање ће бити у петак 20… »

Коначно објављен трејлер за "Ратове звезда": Ко је последњи Џедај?

Вести онлине 11.10.2017
Нови трејлер за "Ратове звезда: Последњи Џедај" објављен је после неколико месеци чекања. Луцасфилм је коначно представио дужи увод у осми наставак свемирске саге, чији смо тизер имали прилику да погледамо у априлу… »

Најлепша: Београђанка Ивана Тришић нова мис Србије

Курир 11.10.2017
Ивана је у великом финалу избора за мис Србије за 2017. годину победила у конкуренцији 21 лепотице. Најлепша српска девојка тренутно је на завршној години Правног факултета у Београду и жели да постане адвокат у области… »

Премијера: Бранко Коцкица отклања дечје страхове

Курир 11.10.2017
Генерације су одрасле на легендарном поздраву, на магичној речи, на чувеном узвику „та-та-та-тира“. А сад, годинама касније, њихова деца имаће прилику да открију тај усклик радости у Позориштанцету „Пуж“. Представа… »