Извор: РТВ/Војводина архива вести 08.11.2017

Средњошколци припремали оброке основцима

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - У ОШ "Иван Гундулић" демонстрирана је припрема оброка по принципима правилне исхране за ученике трећег разреда. Храну су припремали ученици Средње школе "Светозар Милетић" – смер кулинарски техничар, по… »

Награђени најбољи просветари у Војводини

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - На Дан просветних радника у Србији, у Влади Аутономне покрајине Војводине, уручена су признања просветним радницима и установама који су остварили изузетне резултате у својим областима. Већ 20. пут, признања "Др… »

Грађевински инвеститор на смрт претучен у Новом Саду

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - Новосадска полиција ухапсила је 57-годишњег Н. Т. из тог града због сумње да је нанео тешке телесне повреде грађевинском инвеститору Спасоју Милићевићу (63), који је данас преминуо у Клиничком центру Војводине… »

Пчеларски сајам за викенд у Новом Саду

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - Први пчеларски сајам Дунавског региона у Новом Саду, одржаће се у петак 10. и суботу 11. новембра у Хали "Мастер" и Конгресном центру Новосадског сајма. На манифестацији ће бити представљена опрема и репроматеријал… »

Покрајина помаже обнову болница и школа

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - На седници, којом је председавао потпредседник Ђорђе Милићевић, Покрајинска влада је у склопу својих надлежности, донела решења којима се настављају активности на обнови, реконструкцији и опремању здравствених… »

"Аника и њена времена" најбоља на позоришном фестивалу у Аранђеловцу

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - Представа Аника и њена времена ауторке и редитељке Ане Ђорђевић (копродукција Српског народног позоришта и Бео арт-а) најбоља је представа по мишљењу публике на 13. позоришном фестивалу, који је под називом… »

Семинар о безбедности у саобраћају

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - Јавним и јавно-комуналним предузећима основни је задатак да град функционише, те својим свакодневним деловањем утичу и на квалитет живота грађана. Један од аспеката у којем учествују, а који се често губи из… »

Све већа продаја половних аутомобила

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - Током прошле године у нашој земљи продаја половних аутомобила порасла је за око 50 одсто. Захваљујући погодностима које нуде банке за куповину нових аутомобила, њихова продаја порасла је за око 20 одсто. Један од… »

"Обично, а врхунски" представља младу фудбалерку

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - Најновија емисија "Обично, а врхунски" представиће Емину Первановић. Иако је била успешна у свим спортовима и имала добре оцене из свих предмета, Емина је ипак највише волела да игра фудбал. Прво са дечацима, а… »

Национални савет Русина основао "Рутенорум"

РТВ 08.11.2017
НОВИ САД - На редовној седници, која је одржана синоћ у Руском Крстуру, Национални савет Русина је, између осталог, донео Одлуку о оснивању русинске Фондације "Рутенорум", као и Одлуку о предлогу кандидаткиње Анамарије… »