Извор: Спортске.нет архива вести 08.11.2017

Ливерпул - Враћа се Лалана на терен

Спортске.нет 08.11.2017
Адам Лалана се враћа након дуже повреде. Након три месеца паузе, Адам Лалана ће бити спреман за наредне изазове који буду постављени испред Ливерпула. Овај офанзивни везиста и по потреби нападач ове сезоне није играо због… »

"Вондеркид" - Који српски играчи спадају у ову категорију на ФМ 2018?

Спортске.нет 08.11.2017
Неколико српских фудбалера спада у категорију најталентованијих на популарној игрици. Уколико играте менаџера, сигурно вам је битно да у тиму имате макар једног "вондеркид" играча, играча који је по некој дефиницији млађи од… »

Звезда на слатким мукама - Тројица стално на радару, једног жели Јувентус, спремне и замене!

Спортске.нет 08.11.2017
Генерални директор фудбалског клуба Црвена звезда Звездан Терзић открио је какви су планови вицешампиона Србије за зимски прелазни рок. Добри резултати и излазак на европску сцену омогућили су вицешампиону Србије да добро… »

Воша припрема "Карађорђе" за лоше временске услове

Спортске.нет 08.11.2017
Суперлигаш из Новог Сада увелико ради на припремању терена за лоше временске услове који ће уследити. Након репрезентативне паузе у Супер лиги ће се играти до средине децембра, а врло је вероватно да ће у том периоду… »

Нико нема дужи стаж у Челсију, одлази на лето!

Спортске.нет 08.11.2017
Коначно је дошло и то време... Када бисмо вас питали ко има најдужи стаж у Челсију, шта бисте рекли? Еден Азар? Тибо Куртоа? Не, одговор је Матеј Делач. Овај голман који је својевремено носио и дрес Војводине као позајмљен… »

Писали капитену, "Кажи Рафи да убаци Митра, ваљда имаш неки ауторитет"?

Спортске.нет 08.11.2017
Никоме није јасно, али Шпанац остао при своме. Добра вест је да нови нападач стиже из Ливерпула, а Митровић ће побећи са севера Енглеске. Александар Митровић је на излазним вратима Њукасла, није тајна, навијачи су уз… »

Италијани: "Стигао српски Ибра"

Спортске.нет 08.11.2017
Најава за богове, сада је све на њему... Као што вероватно знате, Душан Влаховић ће постати играч Фиорентине и то 28. јануара, када буде постао пунолетан. Јесен је провео лечећи се од повреде, Партизан нема разлога да га… »

Бизаран захтев Месута Озила, ово је услов да остане у Арсеналу!?

Спортске.нет 08.11.2017
Нико није сигуран да ли Арсенал уопште треба да продужи уговор са немачким интернационалцем, али пре свега мораће ово да му дају... Већина навијача је равнодушна у најмању руку, сматрају да Озил и не заслужује нови… »

Ширер се боји опаке болести, кривац су голови

Спортске.нет 08.11.2017
Тема о којој се упадљиво ћути на острву... Алан Ширер је проговорио о проблему о коме се углавном ћути. Велики број фудбалера пати од деменције, поготово на острву, где је ударање лопте главом најчешће. "Никада нису… »

"Гробари", сећате се 'Финца' Вилсона? Ево где наставља каријеру!

Спортске.нет 08.11.2017
Момак који је навијачима Партизана остао у сећању по невероватној партији приказаној у чувеном мечу са Олимпијом пронашао је нови ангажман. Американац са финским пасошем Џамар Вилсон (33, 185 цм) каријеру наставља у… »