Извор: иКрагујевац архива вести 18.11.2017

Стравична саобраћајна несрећа: Погинула двојица тинејџера, још два младића тешко повређени

иКрагујевац 18.11.2017
У тешкој саобраћајној несрећи која се ноћас око четири сата догодила у Улици Краља Петра Првог у Смедеревској Паланци, двојица шеснаестогодишњака су изгубила живот. Још један њихов вршњак је тешко повређен, баш… »

Инцидент у Крагујевцу о коме прича цела Србија: Сват пуцао из гасног пиштоља (фото)

иКрагујевац 18.11.2017
Крагујевачка полиција одузела је гасни пиштољ од мушкарца (28) из Аранђеловца из којег је пуцано из возила у свадбеној колони. .Полицајци су зауставили колону сватова код стадиона "Чика Дача" у Крагујевцу и код младића из… »

Пуцњава у Крагујевцу, погледајте зашто (фото)

иКрагујевац 18.11.2017
У Крагујевцу, око 13 часова, дошло је до пуцњаве. Као што смо већ објавили, пуцњава се догодила код стадиона Чика Дача. Био је блокиран пут ка Шумарицама, возила су се преусмеравала ка језеру Шумарице. Како сазнајемо… »

Откривен узрок пожара у Крагујевцу

иКрагујевац 18.11.2017
Према из КЦ Крагујевац, до пожара је дошло због квара најпре на водоводној, па на електричној инсталацији. У крагујевачком Клиничком центру вечерас око 17 сати избио је пожар у коме нема повређених, али је причињена… »

Данас ће баш да зазими: Субота хладна са кишом

иКрагујевац 18.11.2017
Јутарња температура биће од 4 до 7, а највиша дневна од 6 до 9 степени, саопштио је РХМЗ. У Крагујевцу облачно, повремено с кишом. Температура током дана биће без већег колебања, од 5 до 7 степени. Према изгледима за… »

Дневни хороскоп за 18. Новембар: Стрелца чека занимљиво љубавно познанство, Девици ће партнер спремити дан за памћење

иКрагујевац 18.11.2017
ОВАН ПОСАО: Нећете имати превише обавеза данас, па ћете успети да се посветите још неким стварима осим свог посла. ЉУБАВ: Очекује вас веома занимљива комуникација са особом са којом ћете у наредном периоду моћи да уђете… »

Да ли би жене у Србији требало да добију слободне дане током циклуса?!

иКрагујевац 18.11.2017
Многе жене имају веома болне менструације због којих нису у стању да буду концентрисане на посао и не могу да буду продуктивне током радног времена. Бројни послодавци су истакли да жене у таквом стању негативно утичу на… »

Пет дана била заточена у кући: Јарослави чупали косу, тукли је и подводили

иКрагујевац 18.11.2017
Повређена жена инспекторима је открила детаље језивог иживљавања и злостављања које је преживела. Јарослава Ч. (40) из Бачког Петровца преживела је пакао када су је нападачи заточили у кући у Новом Саду и пет дана… »

Возачи, опрез: Све заустављају, обавезан алкотест, погледајте где!

иКрагујевац 18.11.2017
У циљу смањења броја саобраћајних незгода, спречавања и благовременог откривања најопаснијих прекршаја у саобраћају, саобраћајна полиција ће вршити појачану контролу учесника у саобраћају. Посебна пажња посветиће… »

Туга до неба: Тинејџери били на слављу и брат једног од њих повео их је у последњу вожњу

иКрагујевац 18.11.2017
У Смедеревској Паланци три породице завијене су у црно. Двојица шеснаестогодишњака П. О. и М. Ш. погинула су на лицу места у тешкој саобраћајној несрећи у Улици Краља Петра Првог, док су браћа, М. Ђ. возач (22) и Ф. Ђ… »