Култура архива вести 18.11.2017

Трагични крај српског Џемса Дина

Политика 18.11.2017
У Кинотеци изложба о глумцу Милошу Милошевићу, који је шездесетих година 20. века снимао у Холивуду. Крајем педесетих година прошлог века Милош Милошевић дошао је из Књажевца у Београд без било каквог сна о филмској… »

Најлепша жена света: Индијка однела победу, шеста титула за њену земљу

Блиц 18.11.2017
На 67. по реду избору за Мис света победу је однела Индијка Мануши Чилар и то је шеста титула најљепше за њену земљу. Исти број победа на изборима за Мис света има и Венецуела. - Хвала свима на непрестаној љубави, подршци… »

Квинтет Београдске филхармоније у Заводу за културу Војводине

Дневник 18.11.2017
У Заводу за културу Војводине вечерас у 20 сати, биће одржан четврти концерт из актуелног серијала који траје до краја године, са наступима више од 20 ансамбала камерне музике. На вечерашњем концерту наступа дувачки… »

Густав Климт у Банатском културном центру

РТВ 18.11.2017
НОВО МИЛОШЕВО - Документарну изложбу "Густав Климт – претеча модерне" отвориће Јоханес Иршик, директор Аустријског културног форума у Београду, 20. новембра у 19 часова у Галерији Банатског културног центра у Новом… »

Преминуо Гитариста АЦ/ДЦ, Малколм Јанг

Дневник 18.11.2017
КАНБЕРА: Легендарни гитариста и суоснивач групе "Еј-Си/Ди-Си" (АЦ/ДЦ) преминуо је данас, у 64. години живота, након трогодишње борбе са деменцијом, због чега је био присиљен да се повуче из бенда. "Са најдубљим жалом… »

Чаролија Орфејеве песме

Вечерње новости 18.11.2017
Чувена Монтевердијева опера вечерас у "Мадленијануму" ПРЕМИЈЕРОМ опере "Орфеј" Клаудија Монтевердија, вечерас се на сцени "Мадленијанума" обележава 450 година од рођења тог великог италијанског композитора и 410 година од… »

Преминуо познати модни креатор Азедин Алаја

Б92 18.11.2017
Тунижански модни креатор Азедин Алаја, чије су хаљине носиле познате жене од Холивуда до Беле куће, преминуо је у 77. години. Познат по свом модном бунтовништву, Алаја је деценијама био нашироко хваљен широм Париза… »

(Фото 18+) Хајди Клум као од мајке рођена: Манекенка голим, врелим телом у петој деценији запалила интернет!

Курир 18.11.2017
Бивша манекенка се овај пут потпуно скинула, легла на плажу и фотографисала се без одеће. Фотографију је објавила на Инстаграму, а на њој је у првом плану њена гуза која се пресијава на сунцу. ЦАЛИФОРНИА ДРЕАМИНГ … »

(Фото) не зна се која је лепша: Слободу и Драгану Мићаловић сви знате, а ево како изгледа њихова трећа сестра

Курир 18.11.2017
Ту је и трећа сестра, Мирјана, која се не бави јавним послом. Ипак, заједнички тренуци спајају ове три сестре па су тако овековечиле и један моменат са славља на којем су биле присутне. Слобода је фотографију објавила на свом… »

Осудили су је због брака са 36 година старијим бизнисменом: Манекенка је оштро одбрусила свима и објаснила због чега ће њен…

Курир 18.11.2017
Манекенка Ксенија Дели ниже велике успехе у свету манекенства. Ипак, она је најпознатија по браку са египатским милионером Осамијем Фатијом Рабаху Ал-Шарифом. Свет је сазнао за Ксенију Дели од када се удала за бизнисмена Осамија… »