Архива вести 24.11.2017

Лиценцирање одговорних у јавним предузећима

РТВ 24.11.2017
БЕОГРАД - Државни секретар у Министарству привреде Драган Стевановић најавио је нови сет смерница на основу којих ће бити лиценцирани чланови управљачких органа у јавним предузећима чији је оснивач држава, и додао да… »

Жалбени претрес Шешељу 13. децембра, пресуда 2018.

Дневник 24.11.2017
БЕОГРАД: Жалбени претрес на суђењу лидеру радикала Војиславу Шешељу заказан је за 13. децембар, пресуда се очекује у првој половини идуће године, док се у предмету против Радована Караџића пресуда по жалби очекује… »

Тешка ноћ иза београђана: У удесима повређене трудница и дете (10), стомачни вирус хара престоницом

Курир 24.11.2017
Хитна помоћ у Београду имала је ноћас 98 интервенција од којих 12 на јавном месту, а догодило се пет саобраћајних несрећа у којима је повређено шест особа, међу којима су једно дете и трудница. У удесу у 19:13 на Ибраској… »

Сунчана субота: После магловитог јутра топло и до 16 степени! Кијамет у Србију стиже сутра увече!

Курир 24.11.2017
БЕОГРАД - Након местимично магловитог јутра, током дана у већем делу Србије, сутра ће бити претежно сунчано и топло, само на северу и у Неготинској крајини биће умерено и потпуно облачно и хладније, саопштио је Републички… »

Завршетак пројекта "Учим+Знам=Вредим" за 2017. годину

РТВ 24.11.2017
НОВИ САД - Потпредседник Покрајинске владе Ђорђе Милићевић примио је данас, на свечаном пријему у Покрајинској влади, више од 200 најбољих ученика и ученичких тимова пројекта "Учим+Знам = Вредим", који су промовисани на… »

Јовановић: Вучић поштено и умерено, остали срамно

Дневник 24.11.2017
БЕОГРАД: Председник Либерално демократске партије Чедомир Јовановић каже да је председник Александар Вучић имао умерену реакцију на пресуду Ратку Младићу, а да је реакција великог дела српске опозиције била срамна. "Поштено… »

ЕПуС: Перспективе чланства у ЕУ никада нису биле опипљивије

ЕурАцтив 24.11.2017
Србија је данас на неповратном путу европских интеграција и перспективе чланства наше земље у Европској унији никада нису биле јасније ни опипљивије. У ишчекивању да коначно прођемо кроз врата ЕУ, која су сада широм… »

Кривичне пријаве због ширења панике од вакцине

Данас 24.11.2017
Група лекара и родитеља из више градова Србије поднела је кривичну пријаву против психијатра Јоване Стојковић због неетичког рада и ширења панике против вакцинисања деце. Сличне пријаве биће поднете и против других… »

Станковић: Органи Србије одобрили Метину посету Медвеђи

Дневник 24.11.2017
БЕОГРАД: Председник Координационог тела за југ Србије Зоран Станковић изјавио је да су државни органи Србије одобрили дводневну посету председника Албаније Илира Мете општини Медвеђа, која је најављена као приватна… »

Блоомберг: ЕУ ставља и Србију на “црну листу” пореских рајева

Где инвестирати 24.11.2017
Европска унија би могла већ следећег месеца да стави Турску на “црну листу” пореских уточишта, а у нацрту предлога за проширење листе налази се и Србија. У нацрту предлога за проширење листе налази се још 36 земаља… »