Архива вести 24.11.2017

Хаг објавио пресуду Младићу на 2.527 страна

Н1 Инфо 24.11.2017
Хашки трибунал објавио је првостепену пресуду генералу и ратном команданту Војске Републике Српске Ратку Младићу која садржи 2.527 страна. Генерал Младић осуђен је 22. новембра на доживотни затвор, након што је проглашен… »

Ријалити шоу "задруга" Луна скинула све са себе (видео)

Вечерње новости 24.11.2017
Луна и Слоба заједно са осталим задругарима имали су прилику да виде неке од најсвежијих својих свађа, после чега су се смејали. Луна и Слоба заједно са осталим задругарима имали су прилику да виде неке од најсвежијих својих… »

У понедељак уговор о изградњи ауто-пута Прељина - Пожега

Блиц 24.11.2017
Потпредседница Владе Србије и министарка грађевинарства, саобраћаја и инфраструктуре Зорана Михајловић потписаће у понедељак, 27. новембра, на Самиту шефова влада Кине и 16 земаља централне и источне Европе у Будимпешти… »

"Платио сам 10.000 више, једва сам се ишчупао"

Каматица 24.11.2017
Вечита дилема: Шта је исплативије, готовина или одложено плаћање? Од суботе имате помоћ при одабиру. Трговци су законски дужни да обрасцем информишу потрошаче уколико постоји разлика у цени између готовинског и… »

Седница одбора комитета региона ЕУ - Србија одржана у Новом Саду

РТВ 24.11.2017
НОВИ САД - Представници Европске уније и Србије, окупљени у Заједничком консултативном одбору Комитета региона Европска унија - Република Србија, одржали су трећу седницу у Великој сали Скупштине Аутономне Покрајине… »

Од извоза говедине до културе: Влада Србије усвојила низ докумената везаних за сарадњу са Кином

Блиц 24.11.2017
Влада Републике Србије утврдила је на данашњој седници Предлог закона о потврђивању радног аранжмана између Министарства унутрашњих послова Републике Србије и Агенције Европске уније за обуку органа за спровођење закона… »

Компанија Тесла направила највећу батерију на свету

ПЦ Пресс 24.11.2017
Елон Муск обећао је да ће направити највећу батерију на свету у Аустралији – то је и учинио. Иако је Аустралија у много чему напредна земља и континент, она има велики проблем са производњом електричне енергије. За… »

Конкурс за директора Агенције за борбу против корупције

РТС 24.11.2017
Агенција за борбу против корупције расписала је јавни конкурс за избор новог директора овог државног органа. Како пише у конкурсу објављеном у Политици, рок за подношење пријава је 15 дана, а мандат директора траје пет… »

Председник Албаније 3. и 4. децембра у посети Медвеђи

Данас 24.11.2017
Председник Републике Албаније Иљир Мета боравиће у дводневној посети општини Медвеђа 3. и 4. децембра о чему је обавештена и Влада Србије. Како су пренели албански медији на југу Србије Мета ће имати састанке са… »

Јанковићев покрет прави скупштину: Главне теме Срђан Шкоро и ко заиста управља покретом

Курир 24.11.2017
Скупштина оснивача Покрета слободних грађана заказана је за суботу и на њој ће се разговарати о актуелној ситуацији у том покрету, после оставке коју је на функцију члана Председништва поднео Срђан Шкоро. Очекује се да… »