Đilas: Verujem da će opozicija biti jedinstvena i jača

Beta 24.11.2017

Bivši gradonačelnik Beograda Dragan Đilas izjavio je danas da veruje da će opozicija biti jedinstvena i jača posle pokušaja vlasti da je razori.

"Nemam problem da im budem tema, ali verujem da će opozicija biti jedinstvena i još jača posle pokušaja vlasti da je razori iznutra i spolja", napisao je Đilas na tviteru povodom teksta u Večernjim novostima "Od Jankovića se odmiče i Đilas".

Prethodno je Đilas komentarišući taj tekst u kome se navodi da su poslednja dešavanja u Pokretu slobodnih građana (PSG) dovela pod znak pitanja i eventulani dogovor predsednika PSG Saše Jankovića i Đilasa o beogradskim izborima, na tviteru napisao da se "spinovanje režimskih medija protiv opozicije nastavlja".

Janković je juče rekao da se razgovara sa Đilasom o beogradskim izborima i da će verovatno biti saradnje.

On je gostujući na TV N1 rekao da se sa Đilasom razgovara tri meseca o tome kako, ako dođe do saradnje, a "verovatno će je biti", najbrže i najefikasnije očistiti Beograd od potpune skrame magnovenja, kako bi se Beograđanima vratili elementarni atributi građana.

Lider PSG podsetio je da izbori za Beograd nisu raspisani i da tek dolaze za četiri meseca.

"Nisam siguran da je vreme za konačne odluke - na vreme ćemo doneti taman toliko da sprečimo da ljudi koji će biti izloženi udaru ove vlasti, budu što je manje moguće izloženi udaru ove vlasti", kazao je Janković.

(Beta, 11.24.2017)

Povezane vesti »

Od Jankovića se odmiče i Đilas

Od Jankovića se odmiče i Đilas

Večernje novosti 24.11.2017
Povezane vesti »

Ključne reči

Politika, najnovije vesti »