Извор: иКрагујевац архива вести 24.11.2017

Данас је свети Јован Милостиви: Обавезно урадите ово!

иКрагујевац 24.11.2017
Свети Јован Милостиви умро је 620. године у изгнанству, бежећи под налетом Персијанаца на Византију. И тада је и даље говорио да се непријатељу не треба светити, већ да треба поштовати правило из Новог завета: "ко тебе… »

Најновија вест: Преврнут аутомобил у Крагујевцу! (фото)

иКрагујевац 24.11.2017
Како ИКрагујевац сазнаје догодла се саобраћајна незгода. Аутомобил се преврнуо, али тренутно немамо више информација о томе да ли има повређених. Незгода се догодила код Озона, правац ка Плази. Ускоро опширније.… »

Филм „Ход“ крајем децембра у Крагујевцу (видео)

иКрагујевац 24.11.2017
Крагујевчанин Душан Ивановић браниће своју докторску дисертацију на Факултету драмских уметности у Београду краткометражним филмом „Ход“ који је са екипом глумаца радио у Београду али и на неколико локација у Крагујевцу… »

Крвави љубавни троугао:Познаника убио због девојке, па му тело бацио на сметлиште, а кад је кренуо да убије и њу, отела му…

иКрагујевац 24.11.2017
З. Ј. из Миљевића тешко је рањен у пуцњави у Кучеву после жестоке свађе са девојком која му се свиђала, а због које је претходно убио познаника. Наиме, према првим и незваничним информацијама, З. Ј. је осумњичен да је… »

Кмф Економац Крагујевац стао на корак од подвига!

иКрагујевац 24.11.2017
Срећнија Барселона се провукла против српског шампиона. Каква штета у Пескари! Економац је стао на корак од подвига, пошто је у другој утакмици групе А Елитне групе УЕФА футсал купа поражен од фаворизоване Барселоне… »

Гради се палата правде у Крагујевцу!(видео)

иКрагујевац 24.11.2017
Влада Републике Србије определила је у буџету за наредну годину средства за изградњу Палате правде, која ће бити изграђена у Крагујевцу током 2018. године. Влада Републике Србије определила је у буџету за наредну годину… »

Одборник СДПС Игор Ратковић прешао у СНП

иКрагујевац 24.11.2017
Досадашњи шеф Одборничке групе СДПС-СНП и одборник у Скупштини града Крагујевца, Игор Ратковић званично је прешао и тиме појачао Градски одбор Српске народне партије, речено је на данашњој конференцији за новинаре… »