Извор: Мој Нови Сад архива вести 24.11.2017

Солидарна помоћ за запослене у већини новосадских јавних редузећа

Мој Нови Сад 24.11.2017
Запослени у скоро свим јавним и јавно-комуналним предузећима Новог Сада требало би да, по предлогу градске власти, добију солидарну помоћ од по 22.620 динара. Коначно одобрење стиже од Скупштине града која данас заседа и о… »

Двоје теже повређено у саобраћајки у Лединцима

Мој Нови Сад 24.11.2017
У саобраћајној несрећи која се јутрос догодила у Лединцима камион се преврнуо након судара са комбијем. Две особе су задобиле тешке повреде, а две лакше. Једна жена је у бесвесном стању превезена на реанимацију Ургентног… »

Нови семафор на Новом насељу пуштен у редован рад

Мој Нови Сад 24.11.2017
У петак, 24. новембра, новоизграђени семафор на Новом насељу, на раскрсници улице Бате Бркића и Булевара Војводе Степе, пуштен је у 10 часова у редован рад, након што је од 10. новембра био на пробном раду, што је… »

Време данас: Сунчано и топлије, највиша дневна око 17°Ц

Мој Нови Сад 24.11.2017
Данас ће у већем делу Србије бити претежно сунчано и топло за ово доба године, а само на истоку умерено до потпуно облачно, али суво. Најнижа температура од минус 3 до 6, највиша током дана од 11 до 17 степени. Сунчано ће… »

Део Поповице без воде због хаварије

Мој Нови Сад 24.11.2017
Због радова на санацији хаварије на Поповици, без воде ће данас 24. новембра, до 12 сати бити део Фрушкогорског пута – од Мирне до Мајданске улице. Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада… »

БЕЧЕЈ: Четрнаестогодишњак осумњичен за покушај тешког убиства

Мој Нови Сад 24.11.2017
Полицијска управа у Новом Саду саопштила је да су припадници Министарства унутрашњих послова у Бечеју ухапсили малолетника, због основане сумње да је учинио кривично дело тешко убиство у покушају. Како се наводи у… »

Зоран Бугарски Брица, примаш са Салајке: Инстант музика истерала боемску песму из кафане

Мој Нови Сад 24.11.2017
Наш овонедељни саговорник открива вам где у граду можете чути најбоље тамбураше, како је задовољан сарадњом с Балашевићем и какви су, према његовом искуству, Новосађани као посетиоци музичких дешавања. "За све су… »

Треба ли 100% да верујемо тесту на трудноћу?

Мој Нови Сад 24.11.2017
Тестове на трудноћу можете да купите у свакој апотеци. Међутим, када најраније могу да дају одговор и колико су прецизни? Без обзира на то да ли сте усхићени при помисли да сте остали у другом стању или анксиозни због исте… »

ХОРОСКОП ОТКРИВА: Какви су као мужеви?

Мој Нови Сад 24.11.2017
Хороскоп открива који мушкарци су најбољи супружници, а којима ова улога тешко пада у животу. Ован Уколико постоји "чист" тип Овна, он може бити врло пожељан за све врсте ближих контаката. Припада оној групи мушкараца о… »

ГРЕЕН ЛОВЕ: Методи Христов на захтев фанова 2.децембра на СПЕНС-у

Мој Нови Сад 24.11.2017
Због изузетног интересовања, огромне жеље Греен Лове фанова, великог броја порука, захтева и молби, ГРЕЕН ЛОВЕ и МЕТОДИ ХРИСТОВ поново шире зелену магију 2. децембра на СПЕНСУ! Великој журци затварања сезоне Методију… »