Извор: Правда/Политика архива вести 24.11.2017

Од Јанковића се одмиче и Ђилас

Правда 24.11.2017
Последња дешавања у Покрету слободних грађана и оптужбе које су на рачун лидера ове организације изнела двојица његових блиских сарадника, могли би да доведу под знак питања и евентуални договор Саше Јанковића и Драгана… »

Чеда хвали Вучића на сва уста: У Србији су сви осим председника показали да су ужасна срамота!

Правда 24.11.2017
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић отворено је показао ко је његов фаворит у данашњем политичком животу Србије. - Много је поштеније оно што је урадио Александар Вучић не желећи да коментарише пресуду Ратку Младићу за… »

Дачић: Пацоли је мало нервозан, не иде им како су планирали

Правда 24.11.2017
Министар спољних послова Србије Ивица Дачић оценио је да је косовски министар спољних послова Беџет Пацоли мало нервозан, јер им не иде како су им обећали и како су платили. "Разумем га, не иде им нешто како су планирали… »

Путин и Вучић решавају статус Руско-српског хуманитарног центра у децембру

Правда 24.11.2017
О статусу Руско-српског хуманитарног центра, који је одавно трн у оку САД, разговарало се и током посете Србији председнице Савета Федерације Федералне скупштине Руске Федерације Валентине Матвијенко. Како је пренео Тас… »

Путин вади младића из хага: Председник Русије покренуо дипломатску офанзиву на свим нивоима!

Правда 24.11.2017
После преговора с Трибуналом, а раније и НАТО, званичници Русије поново затражили да они воде рачуна о здрављу хашког осуђеника. Русија преговара са САД да се генералу Ратку Младићу омогући лечење у тој земљи. Русија… »