Извор: Ритам града Кг архива вести 24.11.2017

Изградња Палате правде у Крагујевцу почиње идуће године

Ритам града Кг 24.11.2017
Град Крагујевац ће добити своју Палату правде у којој ће бити смештени сви правосудни органи – рекла је у изјави за медије Нела Кубуровић министарка правде приликом јучерашње посете Крагујевцу. Почетак изградње очекује… »

Усвојен ребаланс буџета града Крагујевца

Ритам града Кг 24.11.2017
Одборници Скупштине града усвојили су Одлуку о ребалансу буџета града Крагујевца за 2017. годину. Укупни приходи и примања одређују се у износу од 7,8 милијарди динара. Ребаланс је у номиналном износу на истом нивоу као и… »

Од 1. јуна до данас размотрено 17319 случајева насиља у породици

Ритам града Кг 24.11.2017
У сусрет 25. новембру, Међународном дану борбе против насиља над женама, министарка правде Нела Кубуровић и градоначелник Крагујевца Радомир Николић са сарадницима обишли су данас Центар за развој услуга социјалне заштите… »

Дан за куповину – “Блацк фридаи” у Крагујевац Плази

Ритам града Кг 24.11.2017
Осетите чари “Блацк Фридаи” куповине у периоду од 24. до 26. новембра у Шопинг центру Крагујевац Плаза. Очекују вас специјални попусти и сјајни поклони. Остварите куповину у било којој радњи у центру у износу од минимум… »

Спортски савез Крагујевца на Сајму спорта у Београду

Ритам града Кг 24.11.2017
Спортски савез Крагујевца узео је учешће на шестом међународном Сајму спорта, отвореном данас на Београдском сајму. Током ове тродневне манифестације, Спортски савез ће посетиоце упознати са успесима крагујевачког спорта… »

ШР ПСГ: Србија је земља сумњиве демократије, без слободе медија

Ритам града Кг 24.11.2017
На данашњој седници Скупштине града Крагујевца највећу пажњу јавности је изазвала тачка дневног реда у оквиру које је разматран ребалнас буџета града за 2017.годину. Према речима заменика шефа Одборничке групе… »

“Оружари” указују на лоше стање у “Застава оружју” и траже хитну реакцију надлежних

Ритам града Кг 24.11.2017
Скупштина Синдикалне организације “Застава оружје” упутила је отворено писмо Влади Републике Србије, Министарству одбране, Савету за развој одбрамбене индустрије и Надзорном одбору фабрике поводом све теже ситуације у… »

„Иахоо“ у Театру

Ритам града Кг 24.11.2017
Сутра од 20 сати, у Књажевско-српском театру игра се представа „Иахоо“, рађена по мотивима Зоолошке приче Едварда Олбија, а у режији Милоша Крстовића. Представа у којој Никола Милојевић и Младен Кнежевић тумаче… »