Извор: Санџак хабер архива вести 24.11.2017

Челник СПЦ-а / Патријарх Иринеј: Пресуда Ратку Младићу је дјело ђавола

Санџак хабер 24.11.2017
Патријарх Иринеј изјавио је да је пресуда Хашког трибунала Ратку Младићу “дјело ђавола” и да није први пут да испада да су само Срби криви за све, док су остали невини. “Још један Србин осуђен је у Хагу. Ми смо знали да… »

ПРЕТИ ЛИ НАМ ЕПИДЕМИЈА? Двоје деце из Тутина у једно из НП оболела од малих богиња

Санџак хабер 24.11.2017
Нови Пазар – Код двоје деце из Тутина и једног из Новог Пазара потврђено је да су оболела од малих богиња, речено је данас радију Сто плус у новопазарском Заводу за јавно здравље. Директор ове здравствене установе Шефадил… »

Расписан конкурс за избор председника Основног суда

Санџак хабер 24.11.2017
Нови Пазар – Високи савет судства расписао је конкурс за избор председника Основног суда у Новом Пазару. На конкурс се могу пријавити сви кандидати који испуњавају услове прописане чланом 69. Закона о судијама, а уз пријаву на… »

Утакмица сезоне за Јошаницу

Санџак хабер 24.11.2017
Фудбалери Јошнице у суботу играју утакмицу за лидерску позицију са краљевачком Слогом. Обе екипе желе пласман у већи ранг а ова утакмица може бити прекретница. Домаћи терен и подршка публике карта је на коју рачунају у… »

Турска кандидат за Еуро 2024

Санџак хабер 24.11.2017
Турски председник Ердоган и председник ФИФА Инфантино састали су се данас у Турској која је најозбиљнији кандидат за организацију Европског првенства 2024. Ђани Инфантино, предсједник Међународне свјетске фудбалске федерације… »