Политика архива вести 24.11.2017

Дачић у Буенос Ајресу: Балкан потиче од две турске речи - мед и крв!

Курир 24.11.2017
Министар спољних послова Ивица Дачић је боравио у Буенос Ајресу поводом именовања Трга Републике Србије, на углу авеније Фигурео Алкорта и авеније Дорего у Палерму и како би потписао неколико билатералних споразума. У… »

Ђилас: Власт би да нас разори, опозиција ће бити јача

Данас 24.11.2017
Бивши градоначелник Београда Драган Ђилас верује да ће опозиција бити јединствена и јача после, како је оценио, покушаја власти да је разори. "Немам проблем да им будем тема, али верујем да ће опозиција бити јединствена и… »

Новости: Полиција испитује инцидент на седници скупштинског одбора

Бета 24.11.2017
Председник Административног одбора Скупштине Србије Александар Мартиновић пријавио је тужилаштву лидера покрета "Двери" Бошка Обрадовића зато што га је гадјао компјутерским мишем на седници тог тела, а цео случај преузела… »

Посланици о Младићу, Косову и о томе ко је амерички човек у Влади Србије. И, наравно, ништа не може у скупштини да прође…

Блиц 24.11.2017
У скупштинској расправи о потврђивању четири уговора данас се полемисало о томе да ли се предложеним уговором о Транспортној заједници признаје независност Косова, ко је амерички човек у Влади Србије, али и о пресуди Ратку… »

Јанковић: Легитимно право људи да буду незадовољни али неке оптужбе су подле

Бета 24.11.2017
Председник Покрета слободних градјана (ПСГ) Саша Јанковић изјавио је да је легитимно право људи да буду незадовољни стањем у ПСГ, али да су неке оптужбе недостојне и подле. Он је у интервјуу за радио Дојче веле поручио… »

Стефановић: Став је јасан, идемо само на локалне изборе

Б92 24.11.2017
Београд -- Када СНС заузме став и њена највиша страначка тела о томе расправљају, тај став се поштује, рекао је министар и функционер СНС Небојша Стефановић. Он је додао да је у овом тренутку став СНС да се иде само на… »

Дан албанске заставе празник и на Косову

РТВ 24.11.2017
БЕОГРАД - Премијер Косова Рамуш Харадинај донео је одлуку да се 28. новембар, као дан Албанаца, прогласи слободним даном и на Косову, објављено је на сајту Канцеларије премијера Косова. Харадинај је прогласио слободним даном 28… »

Твит-полемика Радуловића и Јанковића са "упутом" код лекара

РТВ 24.11.2017
БЕОГРАД - Лидер ПСГ и Д ЈБ, Саша Јанковић и Саша Радуловић, полемисали су на твитеру о догађају с почетка 2014. када је Радуловић био министар привреде, а Јанковић заштитник грађана. Полемика је почела када је… »

Чеда хвали Вучића на сва уста: У Србији су сви осим председника показали да су ужасна срамота!

Правда 24.11.2017
Лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић отворено је показао ко је његов фаворит у данашњем политичком животу Србије. - Много је поштеније оно што је урадио Александар Вучић не желећи да коментарише пресуду Ратку Младићу за… »

Ево зашто председник Албаније долази у Медвеђу

Мондо 24.11.2017
Председник Координационог тела за југ Србије Зоран Станковић изјавио је да су државни органи Србије одобрили дводневну посету председника Албаније Илира Мете општини Медвеђа, која је најављена као приватна. Фото: АП… »