Забава архива вести 24.11.2017

Цеца и Карлеуша се коначно суочиле у судници: Све је одзвањало од грубих речи, судија позвао обезбеђење!

Курир 24.11.2017
На рочиште је прва стигла Јелена Карлеуша! Била је одлично расположена, насмејана и у пратњи свог адвоката. Неколико минута касније појавила се и Цеца, такође у пратњи свог правног саветника, али доста озбиљнијег израза… »

Задруга: Луна и Кија искрено разговарају о Слоби. Да ли ће постати другарице?! (ВИДЕО)

Свет плус 24.11.2017
Кија и Луна су започеле разговор о Слоби и сложиле око тога, да Слоба има најлепши палац на свету, а онда им је чак и поручила да им жели све најбоље на свету. Предходних дана било је свађа и размирица у троуглу: Слоба… »

Натали Портман: "Била сам узнемиравана током целе каријере"

РТВ 24.11.2017
БЕОГРАД - Глумица Натали Портман недавно је говорила о свом искуству када је реч о сексуалном злостављању о коме се све учесталије говори у Холивуду. Иако није именовала ниједног злостављача, говорећи о томе присетила се… »

Ловац тврди да му је медвед украо пушке

Радио 021 24.11.2017
Полиција руског региона Иркутска на истоку Сибира покренула је истрагу након што је ловац пријавио да му је медвед украо две пушке у тајги, саопштило је регионално министарство унутрашњих послова. Према наводима… »

Бескућник јој дао последњих 20 долара, а она за њега прикупила 280.000

РТС 24.11.2017
Када је Џони, бескућник из Филаделфије, потрошио последњих 20 долара које је имао код себе, није очекивао да ће му се вратити и то са каквом каматом. Након што је помогао жени из Њу Џерзија којој је нестало горива, она… »

Које је најпопуларније име за девојчице на свету?

Вести онлине 24.11.2017
Почетком 2017. године сазнали смо да је најпопуларније име за девојчице на свету Оливиа, али 11 месеци касније то се променило и на првом месту нашло се једно друго име које није неуобичајено и у Србији. Намеберри, вероватно… »

Шведска црква мења текст: Бог је Бог, не мушкарац

Вечерње новости 24.11.2017
Ново упутство за спровођење служби у Шведској цркви саветује свештенике да избегавају заменице мушког рода када говоре о Богу, како би црква била инклузивнија. Ново упутство за спровођење служби у Шведској цркви саветује… »

(Видео) Мики се отео контроли и насрнуо на Лепог Мићу: Ђуричић подивљао, развалио капију, па напустио ријалити!

Курир 24.11.2017
Мики Ђуричић се потпуно изгубио, па је насрнуо на Лепог Мићу, а обезбеђење их је једва раздвојило. До бежања из ријалитија дошло је након физичког инцидента са Лепим Мићом, са којим се Мики сукобио због балона! Наиме… »

Рекла је да ће ћутати, али не може! Анабела поново дошла на ТВ и открила Кијину тајну!

Пресс 24.11.2017
Иако је свесрдно бранила ћерку Луну Ђогани од напада који су стизали са свих страна, Анабела Атијас је недавно објавила да ће се повући, те да више неће давати изјаве због, како је сама навела, нарушеног здравља. Ипак, она… »

Скандалозни напад! Слобин друг изнео шокантне оптужбе: Кија је прељубница, њен избор су били ожењени мушкарци! (видео)

Пресс 24.11.2017
Слоба Радановић прошао је кроз сито и решето у последња два месеца, откако је започео свој живот под будним оком камера у ријалитију Задруга. Од романсе са Луном, до уласка његове супруге Кристине у овај шоу програм… »