Војводина архива вести 24.11.2017

Солидарна помоћ за запослене у већини новосадских јавних редузећа

Мој Нови Сад 24.11.2017
Запослени у скоро свим јавним и јавно-комуналним предузећима Новог Сада требало би да, по предлогу градске власти, добију солидарну помоћ од по 22.620 динара. Коначно одобрење стиже од Скупштине града која данас заседа и о… »

Завршен трећи циклус пројекта “Учим+знам=вредим”

Дневник 24.11.2017
НОВИ САД: Свечаном доделом признања најбољим ђацима војвођанских школа који су учествовали у пројекту “Учим+Знам = Вредим” у холу зграде Покрајинске владе завршен је трећи циклус акције промоције најбољих ђака и… »

Нови семафор се пушта у редован рад на Новом насељу

НовиСад.цом 24.11.2017
Нови Сад - Семафор на раскрсници Бате Бркића и Булевара војводе Степе на Новом насељу, данас у 10 сати бити пуштен у редован рад, након што је, ради навикавања грађана, последње две седмице био у режиму пробног рада… »

Ноћ позоришта у Градској библиотеци

Дневник 24.11.2017
У суботу, 25. новембра, Градска библиотека ће се придружити обележавању „Ноћи позоришта”, чији је овогодишњи слоган „Деца за децу”. Од 18 до 20 часова, на Дечјем одељењу и у холу Одељења „Ђура… »

Насиље у породици друштвени проблем, оснажити жртве

Дневник 24.11.2017
НОВИ САД: Један од најважнијих задатака надлежних је да раде на подизању свести јавности о томе да је насиље у породици и родно засновано насиље првенствено друштвени, а не лични и појединачни проблем, као и да створе што… »

Време данас: Сунчано и топлије, највиша дневна око 17°Ц

Мој Нови Сад 24.11.2017
Данас ће у већем делу Србије бити претежно сунчано и топло за ово доба године, а само на истоку умерено до потпуно облачно, али суво. Најнижа температура од минус 3 до 6, највиша током дана од 11 до 17 степени. Сунчано ће… »

Део Поповице без воде због хаварије

Мој Нови Сад 24.11.2017
Због радова на санацији хаварије на Поповици, без воде ће данас 24. новембра, до 12 сати бити део Фрушкогорског пута – од Мирне до Мајданске улице. Постоји могућност да ће у току радова, уколико за тим буде потребе, блокада… »

Пуцњава у Новом Саду, убијен мушкарац

Н1 Инфо 24.11.2017
У Новом Саду је у петак увече убијен Марко Маркуш (29) у пуцњави која се догодила код хотела Сајам, незванично сазнаје Б92.нет. Како сазнају, лекари у Ургентном центру су покушали да реанимирају, али је подлегао повредама… »

БЕЧЕЈ: Четрнаестогодишњак осумњичен за покушај тешког убиства

Мој Нови Сад 24.11.2017
Полицијска управа у Новом Саду саопштила је да су припадници Министарства унутрашњих послова у Бечеју ухапсили малолетника, због основане сумње да је учинио кривично дело тешко убиство у покушају. Како се наводи у… »

Зоран Бугарски Брица, примаш са Салајке: Инстант музика истерала боемску песму из кафане

Мој Нови Сад 24.11.2017
Наш овонедељни саговорник открива вам где у граду можете чути најбоље тамбураше, како је задовољан сарадњом с Балашевићем и какви су, према његовом искуству, Новосађани као посетиоци музичких дешавања. "За све су… »