Remi Zvezde i Bačke

Beta 02.12.2017

Fudbaleri Bačke i Crvene zvezde odigrali su danas u Bačkoj Palanci nerešeno 2:2 u prvoj utakmici 20. kola Super lige Srbije.

Zvezda je upisala drugi remi od početka sezone, prva je na tabeli domaćeg šampionata sa 53 boda, odnosno trenutno ima sedam bodova više od drugolasiranog Partizana koji svoj meč 20. kola igra sutra.

Na drugoj strani, Bačka, koja je prekinula pobedničku seriju Zvezde od osam utakmica, nalazi se na 12. mestu sa 18 osvojenih bodova.

Ekipa iz Bačke Palanke povela je na današnjem meču u 27. minutu golom Ivana Đorića koji je lobovao golmana Zvezde Damira Kahrimana.

Izjednačenje Zvezdi je posle gužve u kaznenom prostoru doneo Ričmond Boaći u 54. minutu, da bi Milan Makarić u 78. minutu ponovo doveo domaću ekipu u prednost.

Konačnih 2:2 postavio je Boaći golom iz jedanaesterca u 86. minutu. Prethodno je Aleksandar Pešić oboren u šesnaestercu domaće ekipe.

Zvezda u narednom kolu Super lige Srbije dočekuje Borac, ali je pre toga u četvrtak očekuje odlučujući meč protiv Kelna u Ligi Evropa. Bačka u 21. kolu gostuje Mladosti.

(Beta, 12.02.2017)

Povezane vesti »

Ključne reči

Komentari

Sport, najnovije vesti »