Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Мушка пријатељства: Лојалност без много драме

Вечерње новости 02.12.2017
Мушкарци критику не доживљавају као напад, због тога су њихова пријатељства отворенија. Склонији су групним пријатељствима и ортачким дружењима, ретко на пиједестал издвајају само једног друга. О њима се не говори… »

Ово је сраман интервју који је натерао Гујона да реагује

Вечерње новости 02.12.2017
Ја сам слободан да говорим о свему, и о мојим политичким ставовима: данашњим, јучерашњим, о Србији, о Француској. Што се тиче покрета који помињете, он више не постоји. - За мене нема поделе и није ми битно ко је каквог… »

Зимска служба спремна за снег

Вечерње новости 02.12.2017
Према прогнози метеоролога, прве пахуље би требало сутра да падну, надлежни у приправности. ПРЕСТОНИЧКЕ улице забелеће се, према прогнози метеоролога, сутра, али ће се снег на коловозу топити, па возачи неће имати већих… »

Ватрогасци из Велса: Срби, волимо да вас дарујемо!

Вечерње новости 02.12.2017
Чланови хуманитарне организације Блазинг то Сербиа, већ 10 година помажу нашем становништву. Од 2007. године опремају српске ватрогасне станице, граде куће, реновирају болнице, спремају пакетиће. НЕСЕБИЧНО помажу наш… »

"Шанса" чека Васка Попу

Вечерње новости 02.12.2017
Споменик великом српском песнику биће подигнут следеће године у Ташмајданском парку. Необично обележје, као и његово дело, представиће га како седи за кафанским столом. ВЕЛИКАНУ српске поезије Васку Попи, уз спомен-плочу… »

Марија Вељковић Миловановић: Најзад сам приказала праву себе

Вечерње новости 02.12.2017
Марија Вељковић Миловановић о раду у музичком шоуу "Луда ноћ", квизу "Слагалица", глуми... ПРИЛИКУ да запева и заигра на позоришној сцени водитељка и глумица Марија Вељковић Миловановић чекала је дуги низ година… »

Камата плаши дужнике

Вечерње новости 02.12.2017
Шта су све разлози због којих Новосађани на време плаћају своје обавезе према држави. Кад се дода 13,5 процената камата, већина пожури на шалтер Пореске управе. ИАКО за наше друштво ни издалека није примењива она чувена… »

Шпијунка: Позив на "немир"

Вечерње новости 02.12.2017
Да ће на прослави 50. рођендана функционера СПС Душана Бајатовића бити весело, јасно је и из позивнице коју је послао пријатељима. ДА ће на прослави 50. рођендана функционера СПС Душана Бајатовића бити весело, јасно је и… »

Јосипа уз “Хладно пиво”

Вечерње новости 02.12.2017
Истакнути хрватски музичари сликом из студија заинтересовали читав регион. ЈЕДНОМ реченицом уз фотографију на “Фејсбуку”, на којој је уз легендарну певачицу Јосипу Лисац и Милета Кекина, вођу бенда “Хладно пиво”… »

Арно Гујон: Телевизија "Н1" је покушала да ме демонизује и да покаже да сам лош момак

Вечерње новости 02.12.2017
Познати хуманитарац који годинама уназад помаже Србима на Космету, млади Француз, Арно Гујон, саопштио је у суботу да је недавно доживео непријатности гостујући на телевизији “Н 1. Познати хуманитарац који годинама уназад… »