Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Ријалити шоу "задруга" Кија ће побеснети: У Зрењанину освануо билборд подршке за Слобу (видео)

Вечерње новости 02.12.2017
Колику пажњу изазивају дешавању у "Задрузи" вероватно најбоље показује билборд са поруком подршке Слоби који је освануо у Зрењанину. Колику пажњу изазивају дешавању у "Задрузи" вероватно најбоље показује билборд са… »

Селена и Џастин поново заједно

Вечерње новости 02.12.2017
Селена Гомез признала да је опет у вези са бившим дечком Џастином Бибером. ГЛУМИЦА Селена Гомез (25) коначно је потврдила да је поново у вези са својом првом љубављу Џастином Бибером (23). У интервјуу за “Билборд”… »

Српска недеља моде: Јарке боје, маске, свила и кашмир

Вечерње новости 02.12.2017
У Амбасади Италије, додељене су награде, Сербиа Фасхион Авардс, за најбољу женску колекцију Марији Шабић, а за најбољу мушку колкецију Бошку Јаковљевићу. На недавно завршеној, деветој по реду, Српској недељи моде у… »

На прагу успешне каријере: Мали Данило свестрани спортиста

Вечерње новости 02.12.2017
Нова млада кошаркашка нада из Зворника. Једанаестогодишњи дечак је, између осталог, успешан џудиста. КОШАРКАШКИ савез Србије прати талентоване младе играче на подручју Србије, Републике Српске и шире, и тако… »

Махмутовић: Здравство има подршку Владе Србије

Вечерње новости 02.12.2017
Државни секретар у Министарству здравља Србије др Мехо Махмутовић изјавио је данас у Свилајнцу, на отварању реновираног Дома здравља, да здравство Србије има подршку Владе Србије. Државни секретар у Министарству здравља… »

Због бакра дупло скупља земља

Вечерње новости 02.12.2017
Одлука компаније "Ракита експлорејшн" у рејону Чукару пеки, најбогатијег лежишта бакра. КОМПАНИЈА "Ракита експлорејшн", заједничка фирма канадског "Невсуна" и америчке рударске корпорације "Фрипорт Мекморан", у чијем је… »

Гатузо упоредио себе са садашњим фудбалерима: Ја се нервирам, они се сликају

Вечерње новости 02.12.2017
Сећам се, после сваког пораза бих био сломљен и фрустриран. А, ови играчи данас изгубе и окаче "селфи" на интернет. Повраћа ми се од тога - каже Ђенаро. Одлучила је управа Милана да пружи шансу Ђенару Гатузу и тако… »

Ректор - "државни пројекат"?

Вечерње новости 02.12.2017
Универзитет у Приштини са седиштем у Косовској Митровици бира нову управу. Део запослених тврди да се масовно "лобира" за проф. др Радета Грбића. ГРУПА професора Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској… »

Донација ватрогасцима у Чачку

Вечерње новости 02.12.2017
Вредан поклон Савета за безбедност саобраћаја у Чачку. САВЕТ за безбедност саобраћаја у граду Чачку је локалној Ватрогасној јединици поклонио хидраулични развални алат вредан два милиона динара. Градски већник задужен за… »

Интервју Денис Коте: Не можеш да преживиш ван система

Вечерње новости 02.12.2017
Друштвена непомиреност са центрима моћи може да утиче да свет коначно постане бољи. ГОСТ 23. Фестивала ауторског филма био је канадски редитељ и критичар Денис Коте, чији је филм "Тако мека кожа" приказан у оквиру… »