Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Код нотара, па у вртић по дете

Вечерње новости 02.12.2017
У суботичким обдаништима који су у склопу ПУ "Наша радост" уведена нова правила. Сви који долазе по малишане, убудуће морају да буду на овереном списку. ДА би могли да преузму своје дете из вртића који су у склопу… »

Нове лиценце наљутиле инструкторе Ауто-школе стају због Питагоре

Вечерње новости 02.12.2017
Драматичан апел око 2.500 инструктора вожње у Србији због нових прописа. Противе се прописаном полагању за лиценце сваких пет година. УКОЛИКО се под хитно не промене одредбе Закона о безбедности саобраћаја Србије, сасвим је… »

Стоун: Кривити Русију за све је сулудо

Вечерње новости 02.12.2017
Троструки добитник Оскара, режисер Оливер Стоун, рекао је да је сулудо кривити Русију за све и да то подсећа на доба сенатора Џозефа Макартија и његов "макартизам", то јест праксе изношења оптужби без конкретних доказа… »

По посао и у иностранство

Вечерње новости 02.12.2017
Регионална привредна комора организује бесплатне часове румунског језика за незапослене Кикинђане. Међу педесетак полазника највише незапослених младих, жена и самохраних родитеља. РЕГИОНАЛНА привредна комора у Кикинди… »

Самозвани патријарх унео збрку

Вечерње новости 02.12.2017
Ништа од помирења Руске православне цркве са расколничком "Кијевском патријаршијом". Филарет изјавио да је садржај његовог помирљивог писма погрешно схваћен. МОСКВА ОД СТАЛНОГ ДОПИСНИКА УКРАЈИНСКА православна црква верна… »

Папа се вратио из Азије где је тражио опроштај од Рохингја

Вечерње новости 02.12.2017
Папа Фрања завршио је дипломатски критично путовање у Азију данас где је тражио опроштај од муслиманских избеглица Рохингја у Бангладешу. Папа Фрања завршио је дипломатски критично путовање у Азију данас где је тражио… »

Путин гомила злато: Сви се питају шта смера

Вечерње новости 02.12.2017
Централна банка Русије повећава резерве злата како би испунила циљ који је поставио председник Владимир Путин да би Русију обезбедио од геополитичких ризика. Централна банка Русије повећава резерве злата како би испунила циљ… »

Трамп се спрема да призна Јерусалим?

Вечерње новости 02.12.2017
Амерички председник одлучује да ли да пресели амбасаду САД из Тел Авива. Палестинци: Источни Јерусалим биће наш главни град. НАГОВЕШТАЈ из Вашингтона да би председник САД Доналд Трамп до среде могао да призна Јерусалим као… »

У снажном циклону у Индији настрадало осам особа

Вечерње новости 02.12.2017
Најмање осморо људи је настрадало у индијским државама Тамил Наду и Керала у снажном циклону који је погодио југоисток Арабијског мора. Најмање осморо људи је настрадало у индијским државама Тамил Наду и Керала у снажном… »

Путин и Стоун - ћаскање уз шољицу чаја (видео)

Вечерње новости 02.12.2017
Председник Русије Владимир Путин на кратко се сусрео са америчким режисером Оливером Стоуном. Председник Русије Владимир Путин на кратко се данас сусрео са америчким режисером Оливером Стоуном, саопштено је на сајту Кремља… »