Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Јелена оплела по Кији: Бивша жено, ти си олош малициозни (видео)

Вечерње новости 01.12.2017
Од уласка Кије Коцкар у Задругу многи такмичари покушавају да је испровоцирају и наведу на то да промени своје сталожено понашање. Од уласка Кије Коцкар у Задругу многи такмичари покушавају да је испровоцирају и наведу на… »

Идентификовани остаци 88 аргентинских војника из Фокландског рата

Вечерње новости 01.12.2017
Тим форензичких експерата Црвеног крста саопштио је данас да је идентификовао остатке 88 аргентинских војника, сахрањених на Фокландксим острвима после рата Аргентине и Велике Британије. Тим форензичких експерата Црвеног крста… »

Смрт старице под велом тајне, породица одбацује самоубиство

Вечерње новости 02.12.2017
Нишлијка Велиборка Динић преминула после пада с прозора клинике, породица одбацује самоубиство. Полицији случај пријављен шест сати након несреће. Унука: Бака се жалила на услове. НИШЛИЈКА Велиборка Динић (82) преминула… »

Вучевић: Спољна политика Србије је за сваку похвалу, ДС пати од амнезије; Ружић: Спољна политика јасна, ДС у политичком…

Вечерње новости 02.12.2017
Србија је земља која води мудру, избалансирану спољну политику, којој је императив да штити искључиво своје интересе. Демократска странка и њен садашњи председник Драган Шутановац очигледно пате од тешке амнезије, али… »

Сергеј поручио бразилцима: Видимо се ускоро!

Вечерње новости 02.12.2017
Милинковић-Савић имао јасну поруку за Бразилце алудирајући на финале СП за младе на Новом Зеланду. Био је Сергеј Милинковић-Савић један од предводника златне генерације која је на Новом Зеланду освојила титулу на Светском… »

За убиство комшије 10 година

Вечерње новости 02.12.2017
Брачни пар Миле и Виолетка Иванов крив за злочин у Клисури код Сурдулице. Стаменка Голубова (58) напали јер им је наводно крао дрва из шуме. МИЛЕ (55) и Виолетка Иванов (45) из села Клисура код Сурдулице, првостепеном пресудом… »

Лучано Бенетон се враћа у 82. години да помогне компанији

Вечерње новости 01.12.2017
Бенетон је фирму покренуо 1965., а овај бренд стекао је светску славу захваљујући живим бојама и дезенима и смелим рекламним кампањама. Оснивач компаније Бенетон, Лучано, планира да се у 82. години врати у компанији како би… »

Ђоковић и Штепанек кренули пуном паром: Новак хвали Радека

Вечерње новости 02.12.2017
Одличан дан на тренингу. Радујем се наредној прилици да радимо и развијамо се заједно - поручио је Ноле путем друштвених мрежа. СВАКИ минут је важан. Зато су наш најбољи тенисер Новак Ђоковић и његов тренер Радек… »

Мали са пензионерима - "Сениор картица" у пракси (фото)

Вечерње новости 02.12.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали обишао је данас неколико продавница и апотека које су део пројекта "Сениор картица" и истакао да је веома поносан, јер је за непуних месец дана 115.000 пензионера постало део тог клуба… »

Ноћ у Београду: Троје повређено у саобраћајкама

Вечерње новости 02.12.2017
Хитна помоћ имала је ноћас 127 интервенција од којих 13 на јавном месту, а дошло је до три саобраћајне незгоде у којима су повређене три особе. Хитна помоћ имала је ноћас 127 интервенција од којих 13 на јавном месту, а… »