Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Обрт Пјонгјанг спреман за преговоре, али уз посредовање Русије?

Вечерње новости 01.12.2017
Северна Кореја је саму себе независно прогласила нуклеарном државом и не треба јој признање Запада као услов за преговоре о решењу за Корејско полуострво. Северна Кореја је саму себе независно прогласила нуклеарном државом и… »

Вулин са синдикатима Одбрамбене индустрије о пословању

Вечерње новости 02.12.2017
Министар одбране Александар Вулин данас је у Сектору за материјалне ресурсе одржао састанак са руководством и синдикатима фабрика Одбрамбене индустрије Србије. БЕОГРАД - Министар одбране Александар Вулин данас је у Сектору за… »

Афера агрокор Тодорић поднео Предлог за оцену уставности лекс Агрокора

Вечерње новости 02.12.2017
Оснивач и бивши власник Агрокора Ивица Тодорић поновно се огласио на свом блогу, на коме је објавио да је Уставном суду Хрватске поднео предлог за оцену уставности Закона о поступку ванредне управе у фирмама од системског… »

Несрећа у Јакову: Воз ударио у аутомобил, повређени жена и дете

Вечерње новости 02.12.2017
На пружном прелазу без браника у Јакову, код спортског центра, догодила се саобраћајна несрећа када је воз ударио у аутомобил. На пружном прелазу без браника у Јакову, код спортског центра, догодила се саобраћајна несрећа… »

Ердоган: САД не могу да суде Турској

Вечерње новости 02.12.2017
Амерички судови не могу судити Турској, изјавио је председник Турске, Реџеп Тајип Ердоган, мислећи на турског банкарског званичника, Резу Зараба, који је оптужен да избегава америчке санкције Ирану. Амерички судови не могу… »

Немачка полиција тражи пошиљаоца сумњивог пакета

Вечерње новости 02.12.2017
Немачка полиција повећала је бројност својих припадника на Божићном вашару у Потсдаму, дан након што је вашар евакуисан због страха од бомбе. Немачка полиција повећала је бројност својих припадника на Божићном вашару у… »

Јанковић хтео у Владу са СНС

Вечерње новости 02.12.2017
Лидер Покрета слободних грађана планирао да протестима себи обезбеди високу позицију у власти. Планирао да призна председничке изборе ако заузме место премијера. ЛИДЕР Покрета слободних грађана Саша Јанковић хтео је… »

Пуцњава на Карабурми: Младић рањен испред кладионице

Вечерње новости 02.12.2017
Вечерас нешто после 20 часова у Улици Маријане Грегоран на Карабурми, дошло је до пуцњаве у којој је једна особа рањена. Вечерас нешто после 20 часова у Улици Маријане Грегоран на Карабурми, дошло је до пуцњаве у којој… »

Срби од Руса добијају тенк који је у Сирији био — неуништив (видео)

Вечерње новости 02.12.2017
Највећа и најважнија новина јесте чињеница да ће Војска Србије први пут имати тенк са активно-реактивним оклопом. До краја следеће године Војска Србије добиће од Русије 30 ремонтованих тенкова вредних најмање 30 милиона… »

Београдска зима Немачка уметничка група Дунду отвара Трг отвореног срца

Вечерње новости 02.12.2017
Наступом 02. децембра свечано ће отворити новогодишњи програм у оквиру манифестације "Београдска зима". ДУНДУ немачка уметничка трупа наступала је пред неколико хиљада гледалаца на позоришним и музичким фестивалима широм… »