Извор: Вечерње новости архива вести 02.12.2017

Шарм кратких прича

Вечерње новости 02.12.2017
Угледни словеначки писац Андреј Блатник о књизи "Капираш?". Свака реч може бити кобна грешка, ако није права. ЈЕДАН од најпознатијих и најпревођенијих савремених словеначких писаца, Андреј Блатник, гост Српског ПЕН центра… »

Код терористе пронашли “немо” оружје

Вечерње новости 02.12.2017
Ново суђење борцу Исламске државе Емину Хоџићу код кога је откривен арсенал. Босански исламиста у суду тврдио да "није било намере да га употреби" ОСУЂИВАНИ борац Исламске државе Емин Хоџић (26) из Сарајева, који је у… »

Пахор:Проблем избеглица може да утиче на позицију земаља

Вечерње новости 02.12.2017
Словеначки председник Борут Пахор изразио је забринутост да би проблем са избеглицама могао да утиче на геополитичку позицију појединачних земаља у будућој реорганизацији ЕУ. Словеначки председник Борут Пахор изразио је… »

Без рупа 2019. године

Вечерње новости 02.12.2017
За реконструкцију Зрењанинског пута потребно пет милиона евра, од априла ове године о њему брине град. Обнова би подразумевала преусмеравање саобраћаја на алтернативне правце. ЗРЕЊАНИНСКИ пут годинама је у лошем стању. Рупе… »

Слоба проговорио о сексу са Луном (видео)

Вечерње новости 02.12.2017
Укућани "Задруге" ове ноћи играју игру истине, у току које питају све што их интересује, а да се ради о актуелним дешавањима у ријалити програму. Укућани "Задруге" ове ноћи играју игру истине, у току које питају све што их… »

Аргентинац у проблему: Ухапшен Месијев брат

Вечерње новости 02.12.2017
Лионел је сазнао да је Матијас лишен слободе пошто га је полиција у близини Росарија затекла са пиштољем на глисеру на коме је било трагова крви. РЕМИ са Селтом је много мање погодио Месија од сазнања да је његов брат… »

Роналдо разговарао са челницима ФСС: Идемо заједно у други круг

Вечерње новости 02.12.2017
Убеђен сам да ће Бразил и Србија да се пласирају у други круг такмичења. Добро је што играмо последњи меч у групи - каже легендарни Бразилац. ОД СПЕЦИЈАЛНОГ ИЗВЕШТАЧА “НОВОСТИ”: МОСКВА ПРЕ Кристијана Роналда… »

Кнежевић: За инвестиције 180 милијарди динара

Вечерње новости 02.12.2017
Буџет Минстарства привреде је развојни, од 20 милијарди динара, скоро је 90 посто намењено за подстиција у привреди и предузетништву,подвукао је министар привреде Горан Кнежевић. КРУШЕВАЦ-БУЏЕТ Минстарства привреде је… »

Амерички комичар исмејао самоубиство Слободана Праљка: Ужасан тип

Вечерње новости 02.12.2017
Појашњавајући америчким гледаоцима ко је уствари био Праљак и како је дошло до тога да изврши самоубиство. Популарни амерички ТВ водитељ и комичар Конан О' Брајан у својој емисији на телевизији ТБС на бруталан начин је… »

"Новости" на снимању "Практичне жене": Јога и на прагу стоте

Вечерње новости 02.12.2017
На снимању емисије треће сезоне "Практичне жене" коју на првој ТВ води Наташа Павловић. У СТУДИО где се снима емисија "Практична жена" Нова година само што није стигла. Све је украшено и спремно за дочек, па су се и… »