Извор: Вечерње новости/Друштво архива вести 02.12.2017

Временска прогноза Викенд уз пахуље

Вечерње новости 02.12.2017
Метеоролози најављују пад температуре са повременом слабом кишом и суснежицом, а на планинама и са снегом. ОВОГ викенда биће мало хладније и углавном облачно време, са повременом слабом кишом и суснежицом, а на планинама и… »

Брамерц: Злочини у ''Олуји'' су историјска чињеница коју Хрватска радо негира

Вечерње новости 02.12.2017
Хашки трибунал није политичка установа и на њему се није судило народима него одговорнима за тешке ратне злочине и кршење Женевске конвенције, изјавио је главни хашки тужитељ Серж Брамерц. ЉУБЉАНА - Историјска је… »

Скупштински одбор усвојио финансијски план РЕМ-а

Вечерње новости 02.12.2017
Скупштински одбор за финансије, републички буџет и контролу трошења јавних средстава дао је данас сагласност на финансијски план Регулаторног тела за електронске медије, у износу од 265 милиона динара. Скупштински одбор за… »

Спорно "Да, можда, не"

Вечерње новости 02.12.2017
Председник Програмског савета РТС затражио извештај о емисији. Павловић: Слаба припрема и вођење дебате о пресуди у Хагу. ПРЕДСЕДНИК Програмског савета РТС проф. др Миливоје Павловић затражио је хитан извештај од Ненада… »

Код нотара, па у вртић по дете

Вечерње новости 02.12.2017
У суботичким обдаништима који су у склопу ПУ "Наша радост" уведена нова правила. Сви који долазе по малишане, убудуће морају да буду на овереном списку. ДА би могли да преузму своје дете из вртића који су у склопу… »

Ово је сраман интервју који је натерао Гујона да реагује

Вечерње новости 02.12.2017
Ја сам слободан да говорим о свему, и о мојим политичким ставовима: данашњим, јучерашњим, о Србији, о Француској. Што се тиче покрета који помињете, он више не постоји. - За мене нема поделе и није ми битно ко је каквог… »

Ватрогасци из Велса: Срби, волимо да вас дарујемо!

Вечерње новости 02.12.2017
Чланови хуманитарне организације Блазинг то Сербиа, већ 10 година помажу нашем становништву. Од 2007. године опремају српске ватрогасне станице, граде куће, реновирају болнице, спремају пакетиће. НЕСЕБИЧНО помажу наш… »

Арно Гујон: Телевизија "Н1" је покушала да ме демонизује и да покаже да сам лош момак

Вечерње новости 02.12.2017
Познати хуманитарац који годинама уназад помаже Србима на Космету, млади Француз, Арно Гујон, саопштио је у суботу да је недавно доживео непријатности гостујући на телевизији “Н 1. Познати хуманитарац који годинама уназад… »

На прагу успешне каријере: Мали Данило свестрани спортиста

Вечерње новости 02.12.2017
Нова млада кошаркашка нада из Зворника. Једанаестогодишњи дечак је, између осталог, успешан џудиста. КОШАРКАШКИ савез Србије прати талентоване младе играче на подручју Србије, Републике Српске и шире, и тако… »

Ректор - "државни пројекат"?

Вечерње новости 02.12.2017
Универзитет у Приштини са седиштем у Косовској Митровици бира нову управу. Део запослених тврди да се масовно "лобира" за проф. др Радета Грбића. ГРУПА професора Универзитета у Приштини са привременим седиштем у Косовској… »