Извор: Вечерње новости/Хроника архива вести 02.12.2017

Судији Благоју Јакшићу правоснажно две и по године затвора

Вечерње новости 02.12.2017
Апелациони суд у Београду правоснажно је осудио бившег члана Виског савета судства судију Благоја Јакшића на две и по године затвора, јер је злоупотребио службени положај у време док је био председник суда у Косовској… »

У Новом Пазару избоден младић: Лекари му се боре за живот

Вечерње новости 02.12.2017
Припадници полиције у Новом Пазару ухапсили су и уз одобрење надлежног тужиоца донели решење о задржавању до 48 часова Ћ. Б. (22) из Новог Пазара, Припадници полиције у Новом Пазару ухапсили су и уз одобрење надлежног… »

Ухапшена осумњичена за убиство старице

Вечерње новости 02.12.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској Митровици су ухапсили 34-годишњу Д.Ј. због постојања основа сумње да је извршила кривично дело убиство. Припадници Министарства унутрашњих послова у Сремској… »

Срби ухапшени на Јарињу пуштени да се бране са слободе

Вечерње новости 02.12.2017
Тројица Срба, возач аутобуса и још две особе, који су ухапшени на прелазу Јариње 22. октобра, пуштени су из затвора да се бране са слободе. КОСОВСКА МИТРОВИЦА - Тројица Срба, возач аутобуса и још две особе, који су… »

Смрт старице под велом тајне, породица одбацује самоубиство

Вечерње новости 02.12.2017
Нишлијка Велиборка Динић преминула после пада с прозора клинике, породица одбацује самоубиство. Полицији случај пријављен шест сати након несреће. Унука: Бака се жалила на услове. НИШЛИЈКА Велиборка Динић (82) преминула… »

За убиство комшије 10 година

Вечерње новости 02.12.2017
Брачни пар Миле и Виолетка Иванов крив за злочин у Клисури код Сурдулице. Стаменка Голубова (58) напали јер им је наводно крао дрва из шуме. МИЛЕ (55) и Виолетка Иванов (45) из села Клисура код Сурдулице, првостепеном пресудом… »

Пуцњава на Карабурми: Младић рањен испред кладионице

Вечерње новости 02.12.2017
Вечерас нешто после 20 часова у Улици Маријане Грегоран на Карабурми, дошло је до пуцњаве у којој је једна особа рањена. Вечерас нешто после 20 часова у Улици Маријане Грегоран на Карабурми, дошло је до пуцњаве у којој… »

Станари нису угрожени?

Вечерње новости 02.12.2017
Инвеститори фирме “С.А.Б. естетик” осумњичени за махинације, пуштени из притвора. Адвокат: Питање је да ли моји клијенти имају везе са спорним пуномоћјима. ГРАЂЕВИНСКИ инвеститори Стеван Буџић и Мирослав Осатовић… »

Откривено: Праљак се отровао цијанидом

Вечерње новости 01.12.2017
Слободан Праљак умро је тровањем цијанидом, саопштило је холандско тужилаштво, а преноси "Индекс" Слободан Праљак умро је тровањем цијанидом, саопштило је холандско тужилаштво, а преноси "Индекс". У саопштењу се наводи… »