Извор: Вечерње новости/Забава архива вести 02.12.2017

Цецин селфи из кревета направио бурну на Инстаграму

Вечерње новости 02.12.2017
Певачица Цеца Ражнатовић је на свом Инстаграм профилу објавила селфи који је привукао велику пажњу. Певачица Цеца Ражнатовић је на свом Инстаграм профилу објавила селфи који је привукао велику пажњу. - Чекала сам… »

Јелена оплела по Кији: Бивша жено, ти си олош малициозни (видео)

Вечерње новости 01.12.2017
Од уласка Кије Коцкар у Задругу многи такмичари покушавају да је испровоцирају и наведу на то да промени своје сталожено понашање. Од уласка Кије Коцкар у Задругу многи такмичари покушавају да је испровоцирају и наведу на… »

Слоба проговорио о сексу са Луном (видео)

Вечерње новости 02.12.2017
Укућани "Задруге" ове ноћи играју игру истине, у току које питају све што их интересује, а да се ради о актуелним дешавањима у ријалити програму. Укућани "Задруге" ове ноћи играју игру истине, у току које питају све што их… »

"Новости" на снимању "Практичне жене": Јога и на прагу стоте

Вечерње новости 02.12.2017
На снимању емисије треће сезоне "Практичне жене" коју на првој ТВ води Наташа Павловић. У СТУДИО где се снима емисија "Практична жена" Нова година само што није стигла. Све је украшено и спремно за дочек, па су се и… »

Мушка пријатељства: Лојалност без много драме

Вечерње новости 02.12.2017
Мушкарци критику не доживљавају као напад, због тога су њихова пријатељства отворенија. Склонији су групним пријатељствима и ортачким дружењима, ретко на пиједестал издвајају само једног друга. О њима се не говори… »

Марија Вељковић Миловановић: Најзад сам приказала праву себе

Вечерње новости 02.12.2017
Марија Вељковић Миловановић о раду у музичком шоуу "Луда ноћ", квизу "Слагалица", глуми... ПРИЛИКУ да запева и заигра на позоришној сцени водитељка и глумица Марија Вељковић Миловановић чекала је дуги низ година… »

Јосипа уз “Хладно пиво”

Вечерње новости 02.12.2017
Истакнути хрватски музичари сликом из студија заинтересовали читав регион. ЈЕДНОМ реченицом уз фотографију на “Фејсбуку”, на којој је уз легендарну певачицу Јосипу Лисац и Милета Кекина, вођу бенда “Хладно пиво”… »

Ријалити шоу "задруга" Кија ће побеснети: У Зрењанину освануо билборд подршке за Слобу (видео)

Вечерње новости 02.12.2017
Колику пажњу изазивају дешавању у "Задрузи" вероватно најбоље показује билборд са поруком подршке Слоби који је освануо у Зрењанину. Колику пажњу изазивају дешавању у "Задрузи" вероватно најбоље показује билборд са… »

Селена и Џастин поново заједно

Вечерње новости 02.12.2017
Селена Гомез признала да је опет у вези са бившим дечком Џастином Бибером. ГЛУМИЦА Селена Гомез (25) коначно је потврдила да је поново у вези са својом првом љубављу Џастином Бибером (23). У интервјуу за “Билборд”… »

Српска недеља моде: Јарке боје, маске, свила и кашмир

Вечерње новости 02.12.2017
У Амбасади Италије, додељене су награде, Сербиа Фасхион Авардс, за најбољу женску колекцију Марији Шабић, а за најбољу мушку колкецију Бошку Јаковљевићу. На недавно завршеној, деветој по реду, Српској недељи моде у… »