Извор: Вести онлине архива вести 08.12.2017

Драгомир Антонић: "Вести" су савремено чудо

Вести онлине 08.12.2017
"Данас рећи да нешто ради и постоји четврт века, а није проглашено за културно-историјско добро, изазива у најмању руку чуђење. Шта може трајати толико у ери кад "паметни" телефони трају једва годину дана, да би их… »

Сасха у Хангару, подршка Тхео Коттис

Вести онлине 08.12.2017
Једно од највећих ди-џеј имена Сасха, а поред њега и млада нада Тхео Коттис, у суботу 9. децембра у Хангару код луке Београд (Кнежопољска 3), провозаће својим јединственим тоновима све љубитеље прогресивног звука. Сасха… »

Краљица фада Мариза - одушевила Београд

Вести онлине 08.12.2017
Краљица фада Мариза у четвртак увече одушевила је београдску публику концертом у распродатој великој дворани Сава центра, у који се после неколико година паузе вратила шести пут, сада да промовише актуелни албум "Мундо". -… »

Краљ на поњави

Вести онлине 08.12.2017
Црну Гору је 1838. посетио саксонски краљ Фридрих Август Други са великом пратњом и задржао се неколико дана. Као љубитељ ботанике, био је најпре привучен необичним биљним светом, а убрзо је пожелео да се упозна и са… »

Шешељ: Убићу се у Хагу, али полако, да их мучим

Вести онлине 08.12.2017
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да нема намеру да се враћа у Хаг, где га 13. децембра очекује жалбена расправа по ослобађајућој пресуди за ратне злочине. Шешељ је за лист "Курир" рекао да… »

Возови као сауне

Вести онлине 08.12.2017
Власти су од краја новембра обећале пуно бољи јавни превоз у Сиднеју са чак 1.500 нових полазака недељно на железничким линијама. После десетак дана примене новог реда вожње путници се жале да је стање на многим линијама… »

Цените и нас уметнике

Вести онлине 08.12.2017
Неџат Велија је пре 25 година дошао у Немачку и од првог дана је уз "Вести". - "Вести" редовно читам још од када сам, пре 25 година, као избеглица с Косова из Метохије дошао у Немачку, а иначе сам Ром по националности… »

Да ли сте изненађени? Њима Руси највише верују

Вести онлине 08.12.2017
Председник Русије Владимир Путин заузео је убедљиво прво место према поверењу руских грађана политичарима на територији Руске Федерације са укупних 53 одсто подршке, показало је истраживање Руског центра за изучавање… »

Ози трговцима нема спаса?!

Вести онлине 08.12.2017
Амазон Аустралија, ноћна мора овдашњих трговаца, почео је са продајом на Петом континенту. После више месеци преговора и делимичног покретања прошлог месеца, највећи онлајн трговачки сајт на свету и службено је отворио… »

"Гардијан" о смрти девојчице: "Терали је назад у Србију"

Вести онлине 08.12.2017
"Гардијан" у новом чланку пише о трагичној судбини Мадине, шестогодишње девојчице коју је убио воз на хрватској граници. Када је воз ударио шестогодишњу Мадину Хусини, њена породица дошла је до хрватске граничне… »