Извор: Вести онлине архива вести 08.12.2017

Желите да смршате што пре? Онда је ово прави тренинг за вас

Вести онлине 08.12.2017
Ако сте помислили да је ХИИТ тренинг још један необичан начин вежбања, онда вас морамо разочарати. ХИИТ тренинг је заправо скраћеница која обухвата низ потпуно различитих тренинга и то потпуно свеједно којих. Суштина овог… »

Духови у огледалу

Вести онлине 08.12.2017
Верује се да је Миртлес плантажа у Луизијани у САД једно од најуклетијих места на свету. Предмет који у овој вили одише злом је огледало из 1980. године. Легенда каже да су у стаклу заточени неупокојени духови некадашњих… »

Шампиони без премца!

Вести онлине 08.12.2017
Прошле недеље млади играчи тренера Родољуба Галића из Сиднеја трећи пут заредом постали су шампиони и освојили Ултимате соццер куп. Ово су дечаци који играју под именом Фоотбалл Оне Ацадемџ Еаглес, а такмичили су се у… »

Протокол о сарадњи између Новог Сада и Привредне коморе Србије

Вести онлине 08.12.2017
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директорка Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа Оливера Симовић потписали су Протокол о сарадњи Града Новог Сада и Привредне коморе Србије, а потписивању је… »

Треће доба: Пензионисани мајстори се вратили у фабрику да обучавају младе

Вести онлине 08.12.2017
Познато је какву репутацију и код нас и у свету уживају наши оружари. Главни "терет" својевремене афирмације фабрике оружја у Крагујевцу изнели су они који су сада у заслуженој пензији. Пре извесног времена "њихова" Наменска… »

Јелена Јанковић пропушта Аустралијан опен

Вести онлине 08.12.2017
Српска тенисерка Јелена Јанковић изјавила је за "Спортски журнал" да неће играти на првом грен слем турниру наредне сезоне, Аустралијан опену, због повреде, као и да такође размишља о завршетку каријере. Некада прва… »

ВИДЕО: Нова Земља за нас - зове се К2-18б

Вести онлине 08.12.2017
Иза имена К2-18б крије се планета за коју је врло могуће да би, у догледно време, могло да се испостави да на њој постоје услови за развој живота. Што се астронома тиче, она испуњава све услове. Око своје матичне звезде, на… »

Сорошева прогноза за Русију - што је баби мило...

Вести онлине 08.12.2017
Познати амерички тајкун Џорџ Сорош прогнозирао је "Путиновом режиму" банкрот због великих дугова, санкција и ниских цена енергената. За остварење тих очекивања (и надања) остало је још само 24 дана. Та "дијагноза"… »

Беда гаси села

Вести онлине 08.12.2017
Територијом планине Рогозне, која покрива огроман простор на административној линији (граници) између Србије и Косова, газдује седам општина: Зубин Поток, Косовска Митровица, Звечан, Лепосавић, Нови Пазар, Тутин и Рашка… »

ВИДЕО: Да ли је могуће да је руски пилот ово урадио?

Вести онлине 08.12.2017
Руски авиони обавили су успешну мисију у Сирији, али још увек помажу сиријској веојсци у борби против џихадиста. Своје могућности у Сирији је показао и авион Су-30СМ, који је и главни актер снимка који се пири друштвеним… »