Извор: Вести онлине архива вести 08.12.2017

Аплаузи за "Повратак"

Вести онлине 08.12.2017
Бројни канадски и српски филмски и други уметници окупили су се на премијери филма "Повратак" Предрага Јакшића у Торонту, понајвише због Лазара Роквуда, канадског глумца српског порекла који у овом филму игра главну улогу, прву… »

Савршен концерт је изазов

Вести онлине 08.12.2017
Саша Матић (39) објавио је осми по реду студијски албум под именом "Не бих ниша мењао". Албум је јединствена комбинација неколико различитих стилова, али опет уз његов препознатљив стил. - У доста песама се проналазим. Моја… »

Југа у срцу Јединства

Вести онлине 08.12.2017
Наш најстарији клуб на територији аустријске покрајине Доња Аустрија, Јединство Швехат, окупио је недавно југоносталгичаре под мотом "Живео нам 29. новембар - Дан Републике". Иако се некада, док је постојала СФРЈ, овај дан… »

Успешна година Слоге и Србије

Вести онлине 08.12.2017
У организацији Српског културног друштва Слога и Фудбалског клуба Србија из Манхајма недавно је одржана последња овогодишња прослава ових клубова. Прослава се, иначе, одржава традиционално прве суботе у децембру, а ове… »

Агасијев учитељ открио зашто је легендарни Амер пристао да буде тренер Ђоковића

Вести онлине 08.12.2017
После завршетка каријере, Андре Агаси се повукао из тениса. Претходних година многи су га хтели да га ангажују, али свима је рекао не. Ипак, пред последњи Ролан Гарос почела је сарадња легендарног Американца са Новаком… »

Ова навика уништава аутомобил, а сви то радимо

Вести онлине 08.12.2017
Навика да се аутомобилом прелазе кратке дестинације - до трафике, пекаре, продавнице, може скупо да кошта јер мотору који током вожње не достигне радну температуру прете озбиљни кварови. Кратка вожња од стотинак метара… »

Бернхард Ауингерс за "Вести": Салцбург може да надмаши Беч

Вести онлине 08.12.2017
У недељу, 10. децембра, грађани Салцбурга ће одлучути ко ће бити градоначелник у следећих пет година. Бернхард Ауингер, кандидат Социјалдемократске партије (СПОе) је у првом кругу гласања био слабији од противкандидата… »

И ви овако сечете хлеб? Онда све време то радите погрешно

Вести онлине 08.12.2017
Сара Џампеј, кувар-аматер, фотограф и гастро-блогер, каже да људи из генерације у генерацију преносе с колена на колено погрешан метод сечења хлеба. Њен начин је, тврди, далеко бољи. - Када сечете хлеб на класичан… »

Одговор на критике Савета Европске смотре фолклора: Матица да донесе правила

Вести онлине 08.12.2017
Свој став о Европској смотри фолклора дијаспоре и Срба у региону има и Рада Рајић-Ристић, чланица клуба Видовдан из Вићенце. - Фестивал фолклорне уметности почиње да прераста у анархичну манифестацију коју треба реформисати… »

Како мушкарац води љубав када је заљубљен?

Вести онлине 08.12.2017
Секс на почетку везе обично је узбудљив и другачији од оног у претходним везама, али када он почне да се заљубљује, све ће постати сасвим другачије. Ево неких знакова према којима можете закључити да је он потпуно… »