Извор: Вести онлине архива вести 08.12.2017

Теодора се поново смеје

Вести онлине 08.12.2017
Теодора Врањешевић се поново смеје! Ова девојчица од 10 година родом из Крагујевца још од маја борави у Франкфурту, у Универзитетској клиници метрополе на Мајни, и на путу је опоравка од тешке болести која је мучи од… »

Израелска армија оборила ракету из правца Газе

Вести онлине 08.12.2017
Армија Израела оборила је ракету која је била лансирана из Појаса Газе, саопштено је из израелске војске. - Систем противракетне одбране ’Гвоздена купола‘ пресрео је ракету која је лансирана из Појаса Газе ка јужном Израелу… »

Пријатељи наши, хвала до неба

Вести онлине 08.12.2017
Недавно приспела донација од 300 долара наших верних читалаца Дијане, Силване и Филипа из Мелбурна за слепог дечака 13-годишњег Александра Смукова, из Добринаца код Руме, стигла је у руке његове породице. За то се побринула… »

Фешта код "Тесле"

Вести онлине 08.12.2017
Културно-уметничко друштво "Никола Тесла" из Луцерна организовало је недавно 14. по реду Сусрете српског фолклора. Пред више од 500 гостију, учествовали су "Свети Сава" из Цуга, Острог из Инзбрука, Слога из Цириха, "Вук С… »

Лавину хуманости започиње Радуљица

Вести онлине 08.12.2017
Хуманитарна организација Заједно за живот, у сарадњи са сајтом за аукције Лимундо, покренула је нову акцију у којој ће се само посебни примерци дресова и реквизита наших прослављених спортиста наћи на интернет аукцији… »

Све већи ред за Боаћија

Вести онлине 08.12.2017
Црвена звезда и Ричмонд Боаћи биће на слатким мукама наредног месеца, када креће фудбалска пијаца. Из дана у дан све већи ред за репрезентативца Гане, који је бриљирао ове полусезоне. Како пише моззартспорт.цом скаути Вест… »

Општина Бор мора да плати 6 милиона динара због жирафе, коју нема

Вести онлине 08.12.2017
Са рачуна општине Бор скинуто је шест милиона динара, јер су извођачи радова, који су у овдашњем Зоолошком врту саградили објекат за жирафу, који им није био плаћен, судским путем утерали дуг. Међутим, иако је објекат… »

Почиње бројање сова

Вести онлине 08.12.2017
Зимовалишта сова утина позната су научној и широј јавности у Србији већ неколико деценија. Будући да је на великом делу животног простора ове врсте у Европи дошло до драстичних промена станишних и прехрамбених услова… »

Викенд издање "Вести" на ВЕСТИ ДИГИТАЛ: Жене које дрмају светом и - друге приче

Вести онлине 08.12.2017
Ако хоћеш неки посао да завршиш, дај га жени - каже једна изрека. Није познато да ли се у Немачкој бирачи воде том логиком, али поверење ипак дају Ангели Меркел, која не само да чврстом руком дрма државом, већ је… »

Тито је био велики шаљивџија, али је због овог вица слао на Голи оток

Вести онлине 08.12.2017
Неприкосновени владар комунистичке Југославије Јосип Броз Тито важио је за човека који има добар смисао за хумор. Тито је волео да се шали, па чак и на свој рачун. Често су му гости били неке од најпопуларнијих јавних… »