Извор: Вести онлине/Друштво архива вести 08.12.2017

"ЕУ се неће распасти... у догледно време"

Вести онлине 08.12.2017
Директор Института за међународну политику и привреду Бранислав Ђорђевић рекао је да је Европска унија за Србију једина опција, да се ЕУ неће распасти, али да НАТО нема перспективу, као и да Србија треба да се држи војне… »

"Пресуда жандармима порука полицајцима да не раде свој посао"

Вести онлине 08.12.2017
Репрезентативни Полицијски синдикат Србије није задовољан пресудом припадницима Нишког одреда Жандармерије, због инцидента на Паради поноса 2014. године. Полицијски синдикат Србије је жандарме, који су наши чланови, бранио… »

Твитер рат због Србије

Вести онлине 08.12.2017
Американци и Руси заратили су на Твитеру у Канади због Србије и Хашима Тачија. Хашим Тачи у својству председника посетио је Канаду која признаје Косово, оптужио Русију да покушава да дестабилизује ту покрајину и цео Балкан… »

Теодора се поново смеје

Вести онлине 08.12.2017
Теодора Врањешевић се поново смеје! Ова девојчица од 10 година родом из Крагујевца још од маја борави у Франкфурту, у Универзитетској клиници метрополе на Мајни, и на путу је опоравка од тешке болести која је мучи од… »

Општина Бор мора да плати 6 милиона динара због жирафе, коју нема

Вести онлине 08.12.2017
Са рачуна општине Бор скинуто је шест милиона динара, јер су извођачи радова, који су у овдашњем Зоолошком врту саградили објекат за жирафу, који им није био плаћен, судским путем утерали дуг. Међутим, иако је објекат… »

Почиње бројање сова

Вести онлине 08.12.2017
Зимовалишта сова утина позната су научној и широј јавности у Србији већ неколико деценија. Будући да је на великом делу животног простора ове врсте у Европи дошло до драстичних промена станишних и прехрамбених услова… »

Драгомир Антонић: "Вести" су савремено чудо

Вести онлине 08.12.2017
"Данас рећи да нешто ради и постоји четврт века, а није проглашено за културно-историјско добро, изазива у најмању руку чуђење. Шта може трајати толико у ери кад "паметни" телефони трају једва годину дана, да би их… »

Шешељ: Убићу се у Хагу, али полако, да их мучим

Вести онлине 08.12.2017
Председник Српске радикалне странке Војислав Шешељ изјавио је да нема намеру да се враћа у Хаг, где га 13. децембра очекује жалбена расправа по ослобађајућој пресуди за ратне злочине. Шешељ је за лист "Курир" рекао да… »

Протокол о сарадњи између Новог Сада и Привредне коморе Србије

Вести онлине 08.12.2017
Градоначелник Новог Сада Милош Вучевић и директорка Регионалне привредне коморе Јужнобачког управног округа Оливера Симовић потписали су Протокол о сарадњи Града Новог Сада и Привредне коморе Србије, а потписивању је… »

Треће доба: Пензионисани мајстори се вратили у фабрику да обучавају младе

Вести онлине 08.12.2017
Познато је какву репутацију и код нас и у свету уживају наши оружари. Главни "терет" својевремене афирмације фабрике оружја у Крагујевцу изнели су они који су сада у заслуженој пензији. Пре извесног времена "њихова" Наменска… »