Извор: Вести онлине/Хроника архива вести 08.12.2017

Жандармима условне казне због пребијања Андреја Вучића и Предрага Малог

Вести онлине 08.12.2017
Виши суд у Београду провостепено је осудио данас на условне казне затвора од по шест и осам месеци седморицу жандарма због физичког напада на браћу тадашњег премијера Србије и градоначелника Београда, Андреја Вучића и… »

Зорану Марјановићу продужен притвор за још три месеца

Вести онлине 08.12.2017
Апелациони суд у Београду продужио је данас за јос три месеца притвор Зорану Марјановићу, осумњиченом за свирепо убиство супруге Јелене 2. априла 2016. године на насипу у Борчи. Према овој одлуци, притвор му може трајати… »

Нишлијка скочила кроз прозор после свађе с мужом и преживела: 10 дана касније пронађена мртва у стану

Вести онлине 08.12.2017
Нишлијка Љ.Д. (43) пронађена је јутрос мртва у свом стану на Булевару Немањића у Нишу, пише "Блиц". Њу је пронашла ћерка након чега је обавестила полицију, а околности под којима је наступила смрт се утврђују. Пре… »

Платио 1.500 евра да се ожени Албанком, а она побегла: Ово није први пут

Вести онлине 08.12.2017
Док цела Србија прича о случају Прокупчанина који је купио младу за 1.500 евра, а она му побегла прве брачне ноћи, испливали су и слични случајеви у Србији. Основно тужилаштво у Прокупљу покренуло је истрагу о случају… »

Авион Ер Србије принудно слетео у Софији

Вести онлине 08.12.2017
Авион Ер Србије на лету од Софије ка Београду морао је да се врати у бугарску престоницу због узбуне која је проглашена непосредно по полетању. Бугарске надлежне службе су навеле да је "део летелице отпао током лета". Пилот је… »

Дечак убијен код спортског центра у Панчеву, ухапшен малолетник

Вести онлине 08.12.2017
Једно дете преминуло је вечерас у Панчеву након туче која је избила око 21 сат у насељу Нова Миса. Како је репортеру "Блица" речено на лицу места, дечак је вероварно убоден оштрим предметом. - Примили смо вечерас позив да… »