Београд архива вести 12.12.2017

Јанковић подржао Ђиласа!

Прва 12.12.2017
Председник ПСГ Саша Јанковић рекао је да ће тај Покрет подржати Драган Ђиласа ако се кандидује за градоначелника. Јанковић је, на конференцији за новинаре, нагласио да се тај покрет залаже за јачање сарадње са Народном… »

Мирна ноћ у Београду, у несрећи јутрос повређена два младића

Блиц 12.12.2017
Ноћ у Београду протекла је мирно, а јутрос је дошло до саобраћајне незгоде у којој су лаке повреде задобила два мушкарца, рекла је јутрос Тањугу портпаролка Хитне помоћи Нада Мацура. Незгода се догодила на новом… »

Детаљи драме у Делта ситију: Неко је позвао полицију на 192 и најавио крвави сценарио за вечерас

Телеграф 12.12.2017
Тржни центар је пун полиције, на лицу места су припадници антидиверзантске јединице са псима. Вечерас је хитно евакуисан Тржни центар Делта цити. Како Телеграф.рс сазнаје реч је анонимној дојави бомбе која је стигла са неке од… »

Велике гужве широм престонице, на овим локацијама је најкритичније

Блиц 12.12.2017
Велике гужве на градским улицама обележиле су и ово поподне, стога уколико је могуће избегавајте аутопут, Аутокоманду, Славију и улице које се уливају у кружни ток, мостове али и Сајам и кружни ток код ГО Нови Београд… »

Контролор не сме да легитимише путнике: Заштитник грађана тврди да радници Бусплуса имају три опције

Блиц 12.12.2017
Заштитнику грађана од почетка године стигло је 28 притужби грађана на рад Бусплус контролора. Најчешће су указивали на то да их контролори, када их ухвате без карте, вређају, избацују из превоза, прете комуналном… »

Кафић у којем ће радити бивши штићеници Свратишта

Радио 021 12.12.2017
"Кафе бар 16" је место где ће деца која после петнаесте године напуштају Свратиште, моћи да прођу обуку за конобаре и бармене. Кафић је покренуо Центар за интеграцију младих, а планирано је да у наредних годину дана 12 деце… »

Београђани дали неколико хиљада идеја за пројекат "Да се ради и гради по твом"

Данас 12.12.2017
Београђани су за недељу дана трајања пројекта „Да се ради и гради по твом” дали неколико хиљада идеја за уређење града, а предлози могу да се дају путем апликације „Беоком сервис”, као и у зградама општина које су… »

Милутин Фолић добио награду Најевропљанин

Блиц 12.12.2017
Главни градски урбаниста Милутин Фолић на свечаности „Европско вече у Београду”, која је уприличена у здању Старог двора, добио је награду Најевропљанин коју додељује Прва европска кућа у Београду. Фолић је ово… »

Изградња Кинеског културног центра – подухват наше грађевинске индустрије

Политика 12.12.2017
Радови који се изводе на градилишту будућег Кинеског културног центра су још један подухват наше грађевинске индустрије, с обзиром на то да се изводе на најнижој коти икада на Новом Београду, нагласио је градоначелник… »

Мали: Сређивање свих подземних пролаза 2018.

Мондо 12.12.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали, рекао је данас да је стање готово свих подземних пролаза у граду катастрофално и најавио њихово сређивање идуће године. Фото: Мондо/ Горан Сивачки "Стање готово свих подземних пролаза у… »