Хроника архива вести 12.12.2017

Акција вба и МУП Војној болници у Нишу: Троје приведено због махинација са рецептима и лековима?

Блиц 12.12.2017
У заједничкој акцији Војне полиције, Војнобезбедносне агенције, Министарства унутрашњих послова и Основног јавног тужилаштва у Нишу, а у сарадњи са Здравственом инспекцијом, приведене су три особе због основа сумње да су… »

Лажна дојава: Евакуисан "Делта сити" због дојаве о бомби, тражи се "шаљивџија"

Вести онлине 12.12.2017
Тржни центар "Делта сити" на Новом Београду поново је отворен вечерас око 19 сати, пошто контрадиверзиона екипа Министарства унутрашњих послова није пронашла експлозивну направу и након што је установљено да је анонимна… »

Пао први осумњичени: У Сремској Митровици ухапшен М.В. због туче и пуцњаве у кафићу

Курир 12.12.2017
СРЕМСКА МИТРОВИЦА - Један од осумњичених за насиље у кафићу Царска палата у Сремској МИтровици је ухапшен вечерас, наводи Сремска ТВ. Полиција је привела мушкарца чији су иницијали М.В. У тучи која се догодила у једном… »

Опет почело суђење због утаје пореза Мишковић: Оваквих оптужби нема ни у Северној Кореји

Курир 12.12.2017
Мирослав Мишковић, власник „Делта холдинга“, јуче је у Специјалном суду одбацио наводе оптужнице који га терете да је сина Марка подстрекао да утаји 320 милиона динара пореза. Он је навео у уводном излагању, пред почетак… »

Ухваћени скрнавитељи споменика на Јеврејском гробљу

Вечерње новости 12.12.2017
Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву пронашли су двојицу малолетника осумњичених да су извршили кривично дело повреда гроба. Припадници Министарства унутрашњих послова у Панчеву пронашли су двојицу… »

Спречен покушај шверца: Заплењен златни џепни сат Патек Филип из 1921. велике колекционарске вредности

Курир 12.12.2017
БЕОГРАД - Цариници су на граничном прелазу Хоргош, запленили 13 сатова од којих се за примерак џепног сата "Патек Пхилиппе" из 1921. сумња да има велику колекционарску вредност. "Реч је о једном од најпознатијих сатова на… »

Пријављен јер није помогао повређеној жени у саобраћајној несрећи

Нови магазин 12.12.2017
Шабачка полиција поднела је кривичну пријаву против двадесетдвогодишњег мушкарца из Лознице због тога што је изазвао саобраћајну несрећу и након тога није помогао једној тешко повређеној жени, саопштено је данас… »

Потресне исповести злостављаних жена: "Трпела сам га због обичаја. Тамо где се удаш мораш да ћутиш, а да напустиш мужа…

Блиц 11.12.2017
Жене из сигурних кућа отвориле су душу да би са што више људи поделиле пакао кроз који су прошле. С једним јединим наумом - да се насиље над женама и децом више никада никоме не понови. Репортери "Блица" неколико дана… »

Ухапшен градски већник у Нишу

РТС 12.12.2017
Нишки градски већник за спорт и функционер СНС-а Бранислав Качар ухапшен је вечерас, јавља дописник РТС-а. Према незваничним информацијама, Качар је осумњичен за кривично дело трговина утицајем. Нишка полиција је… »

Суђење бизнисмену Наставак суђења Мишковићу и осталима 24. јануара 2018. године

Вечерње новости 12.12.2017
Главни претрес у кривичном поступку против Мирослава Мишковића и осталих биће настављен 24. и 25. јануара следеће године, саопштио је данас Виши суд у Београду. Главни претрес у кривичном поступку против Мирослава… »