Извор: Србија данас архива вести 12.12.2017

Невиђена сцена у Паризу: Србин зауставио саобраћај да би поздравио председника Вучића (видео)

Србија данас 12.12.2017
Одушевио председника. Србин из Бора, возач камиона, блокирао је данас накратко саобраћај на париском тргу Мадлен, како би се поздравио са председником Србије Александром Вучићем. Он је, наиме, угледао Вучића у тренутку када… »

Хаг одлучио: Френки Симатовић пуштен на привремену слободу!

Србија данас 12.12.2017
Симатовић ће на привременој слободи у Србији остати до 19. јануара. Међународни суд у Хагу пустио је на привремену слободу бившег оперативца Службе државне безбедности (СДБ) Србије Франка Симатовића-Френкија, коме суди по… »

Није у питању бомба: Ево зашто је Делта сити вечерас евакуисан (фото)

Србија данас 12.12.2017
Откривено. Тржни центар "Делта сити" евакуисан је данас око 17 часова због дојаве о постављеној бомби, али је након детаљног прегледа контардиверзионих екипа утврђено да је она била лажна и да нема опасности по посетиоце… »

Скандалозна изјава Зорана Заева у Приштини: Македонија ће подржати "Косово" у свим процесима

Србија данас 12.12.2017
Велики испад македонског премијера. Македонски премијер Зоран Заев данас је, упитан да ли ће Скопље подржати чланство такозваног Косова у УНЕСКО-у, изјавио да Приштина треба да рачуна на подршку Македоније "у свим… »

Шокчина, после свега! Кија коначно признала - вратиће се Слоби! Љубав и даље постоји!

Србија данас 12.12.2017
Зна ли она да камере све снимају?? Откако је у "" ушла Кристина Кија Коцкар, још увек законита супруга Слободана Радановића, свакодневно испливавају нови детаљи о њиховом односу. Кији је небројено пута постављено питање… »

Ана Брнабић данас отвара први Државни дата центра

Србија данас 12.12.2017
Поред премијерке отварању ће присуствовати и први човек Телекома као и директор Канцеларије за информационе технологије и електронску управу. У Београду ће данас бити отворен први Државни дата центар, у коме ће бити… »

Ивица Дачић у Бриселу: Открио шта је први стратешки приоритет Србије

Србија данас 12.12.2017
Потпредседник Владе Србије на радном ручку министара иностраних послова држава чланица ЕУ и држава кандидата за чланство у ЕУ. Потпредседик Владе Србије и министар спољних послова, Ивица Дачић, поручио је данас у Бриселу… »

Скидајте капуте! Данас до 18 степени

Србија данас 12.12.2017
Пред нама је пролећни дан. У Србији ће данас бити умерено облачно, суво, ветровито и топлије. Ветар ће бити умерен и јак, јужни и југоисточни, на југу Баната и у планинским пределима повремено и са ударима олујне јачине… »

Београд ће нам од следеће године бити још лепши: У 2018. сређивање свих подземних пролаза у центру

Србија данас 12.12.2017
Градоначелник Београда изјавио да је за седам дана стигло чак 4.000 предлога у оквиру пројекта "Да се ради и гради по твом" Градска управа је ту да реши што већи број проблема са којима се грађани сусрећу, наравно колико је… »

Уочи састанка са "једном од две најважније фигуре": Вучић открио због чега је битна Макронова посета

Србија данас 12.12.2017
Председник Француске писмено потврдио долазак. Председник Србије Александар Вучић оцењује да ће његов данашњи састанак са председником Француске Емануелом Макороном бити од велике важности за Србију, будући да је… »