Извор: Трачара/Забава архива вести 12.12.2017

Босанска проститутка умало ухапшена у српском ријалитију

Трачара 12.12.2017
Босанска старлета Сенада Нуркић, која се у јавности представља као Маца Дискреција, избегла је затвор захваљујући ријалити програму у коме тренутно учествује. Како пишу домаћи медији, она је осуђена да због бављења… »

ЈК: Моје песме су теже од Цециних, она има грозан акценат

Трачара 12.12.2017
Јелена Карлеуша је жестоко испрозивала Светлану Цецу Ражнатовић у последњој епизоди Звезда Гранда и то због њеног акцента и начина певања. Наиме, након што је једна такмичарка отпевала Цецину песму Једна ти је моја ноћ… »

Сораја о провокативним фоткама: То је уметност, људи немају ширину

Трачара 12.12.2017
Сораја Вучелић је привукла велику медијску пажњу због провокативног понашања и још провокатнијих фотографија које објављује на друштвеним мрежама. У недавном интервјуу је објаснила да су то заправо уметничке… »

Промена звука: Ивана Петерс као никад пре!

Трачара 12.12.2017
Након великог успеха у бендовима Тап 011 и Негативе, Ивана Петерс коначно је објавила први соло сингл, а у овом издању је још увек нисмо чули. Певачица, која има један од најмоћнијих вокала на овим просторима, одлучила је… »

Овако су браћа Ђогани изгледала пре препуцавања по медијима

Трачара 12.12.2017
Браћа Ђогани највећу славу стекли су деведесетих година, када су жарири и палили музичком сценом – Гаги, Ђоле и Сани изводили су хитове, које и дан данас добар део нације пева. Но, ситуација није тако бајна и сјајна данас… »

Кхлое Кардасхиан фотографијом показала колико воли дечка

Трачара 12.12.2017
Кхлое Кардасхиан не скрива колико је заљубљена у свог дечка, кошаркаша Тристана Тхомпсона. ТВ звезда љубав је исказала на Инстаграму, заједничком фотографијом испод које је написала дирљиву поруку. “Дан када сам те… »

Лепа Брена урадила тест ‘Која си Лепа Брена’

Трачара 12.12.2017
Лепа Брена одушевљава пратиоце на друштвеним мрежама из дана у дан – што видео записима, што фотографијама из приватног живота и са наступа, али данас је надмашила саму себе. Певачица је прилично активна на Твиттеру, а… »

Николија Јовановић о анорексији: Константно једем

Трачара 12.12.2017
Николија Јовановић претходних месеци била је тема новинских чланака који говоре о анорексији. Певачица која је родила кћерку Реу, наводно је имала здравствених проблема. Иако је мршава, она је први пут решила да проговори о… »

Сећате се Барбаре Мори, чувене Руби? Ово је њен син

Трачара 12.12.2017
Популарну мексичку глумицу Барбару Мори сте могли упознати кроз теленовеле које је снимила. У последње време, пажњу медија окупира њен наследник Сергио Маиер Мори, који је наследио мамину лепоту и шарм његовог оца Сергиа… »