Забава архива вести 12.12.2017

Каква фрка! Људи јурили како би купили карте за предстојећи ЕКСИТ

Блиц 12.12.2017
Прве улазнице за 18. по реду ЕКСИТ фестивал стигле су данас тачно у подне на благајне широм Србије, али и у више од 20 земаља у којима се продају директно! Истовремено су биле доступне и у најудаљенијим деловима света путем… »

Србин зауставио саобраћај у Паризу да би поздравио Вучића (Видео)

Вечерње новости 12.12.2017
"Наш човек" у Паризу најпре је Вучићу махнуо из камиона, а када му је Вучић узвратио, стао је, излетео из камиона и поздравио се са њим. Србин из Бора, возач камиона, блокирао је данас накратко саобраћај на париском тргу… »

Индија забранила телевизијске рекламе за кондоме током дана (ВИДЕО)

Бета 12.12.2017
Индијске власти забраниле су рекламе за кондоме на телевизији током дана, уз оцену да су неке од њих с "вулгарним садржајем" и да деца треба да буду од тога заштићена. Министарство за информисање и дифузију наложило је групи… »

(Видео) Драма у ријалитију: Луна је трудна? Слоба је морао све време ово да гледа!

Пресс 12.12.2017
Нема мира у Задрузи кад су у путању Луна, Слоба, Кија, а сада се, уз све сукобе који сами креирају, ту умешала и "виша сила". Луну Ђогани је целу ноћ повраћала и имала температуру и толико јој је било лоше да је морала да… »

Браво: Клинци оборили Гинисов рекорд!

Мондо 12.12.2017
У сарајевској Вијећници данас је оборен Гинисов рекорд у највећем броју људи који свирају исти клавир. Овај пројекат припреман је неколико месеци и њему је учествовало 20 ученика основних и средњих музичких школа из… »

ВИДЕО: Панда која ужива у првом снегу ће вам улепшати дан!

Вести онлине 12.12.2017
Меи Сјанг је панда из Националног зоолошког врта у Вашингтону, којој се много свиђа снег који је у престоници САД пао за викенд. Одушевљени постиоци врта уживали су гледајући је како се котрља низ падину под опалим… »

Оборен Гинисов рекорд - испечено 10 тона меса на роштиљу (ВИДЕО)

Вести онлине 12.12.2017
Уругвај је у недељу у граду Минас ,оборио Гинисов рекорд у спремању највећег роштиља на свету! Ургувајци су успели тако у недељу да испеку 10 тона роштиља - меса. И тиме су са "трона" скинули суседну Аргентину која је… »

Влажне марамице главни разлог загушења канализације

Радио 021 12.12.2017
Влажне марамице узрок су девет од десет загушења канализације у Британији, јер за ове производе није намењено да се бацају у ве-це шољу. Према новом истраживању компанија из сектора водовода, влажне марамице чине 90… »

Студент победник такмичења у нераду

Радио 021 12.12.2017
Студент из Хонгконга Чан Кај-хо победник је такмичења у нераду одржаном у Тајпеју. Необично такмичење је одржано у централном градском парку. Учесници су морали да 90 минута седе на једном месту не радећи апсолутно… »

Спекулисало се да је николија после порођаја на ивици анорексије: Ћерка Весне Змијанац открила праву истину!

Пресс 12.12.2017
Певачица је у септембру прошле године постала мама малене Рее, коју је добила из ванбрачне везе са Рељом Поповићем, а открила је детаље о приватном животу. Николија Јовановић је после трудноће веома брзо вратила стару… »