Извор: БК ТВ архива вести 14.12.2017

Трагичан крај потраге: Из реке извучено тело младића

БК ТВ 14.12.2017
Мештани су данас око 11:15 часова у реци Босни у региону Чекрчића у Високом пронашли тело младића. Тело је први приметио Нермин Трнчић, власник парцеле код које се тело зауставило, па је обавестио полицију. Тело је… »

Мали с првим човеком Хаване о братимљењу две престонице

БК ТВ 14.12.2017
Градоначелник Београда Синиша Мали разговарао је данас на Куби с председником Провинцијске скупштине народне власти Хаване Реиналдом Гарсиом Сапатом о успостављању ближе сарадње између две престонице. Мали је првог човека… »

Трагедија: Погинуо радник на градилишту

БК ТВ 14.12.2017
Породици саопштене трагичне вести! Радник грађевинске фирме Ф. Ћ. погинуо је данас након пада са скеле у Загребачкој улици у Мостару, потврђено је из Оперативног центра МУП ХНК. Трагичан крај потраге: Из реке извучено тело… »

Све спремно за путујућу акцију "Позориште на шинама", најмлађи јој се највише радују (фото)

БК ТВ 14.12.2017
“Позориште на шинама-Штаркова новогодишња чаролија” је путујућа атракција која је први пут реализује и код нас. Осмишљена је да улепша најмлађим становницима и њиховим родитељима предстојеће празнике. Најмлађи… »

Хрватска председница направила селфи због ког горе друштвене мреже (фото)

БК ТВ 14.12.2017
Не престаје да изненађује! Селфи хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић са камилом шири се Твитером. Селфие у штали: Колинда се усликала са девом хттпс://т.цо/7УКХЕНЕВ8КС #Вијести #БиХ — Кратке Вијести (@КраткеВијести)… »

Хуманост на делу: Подељени пакети замрзнуте хране за 50 најугроженијих породица

БК ТВ 14.12.2017
Председник Градске општине Палилула Александар Јовичић уручио је данас 50 пакета замрзнуте хране најугроженијим породицама са евиденције Центра за социјални рад Палилула. Другу годину заредом Општина Палилула уз подршку… »

Снажно невреме направило хаос: Снег, лед и ветар оштетили више од 130 електричних стубова

БК ТВ 14.12.2017
У снажном невремену које је захватило север Црне Горе оштећено је више од 130 електричних стубова, као и делови мреже који напајају сеоска подручја у општинама Пљевља, Шавник и Жабљак. Више од 60 одсто оштећења… »

Нове акције добровољног давања крви на Звездари

БК ТВ 14.12.2017
Акција добровољног давања крви на Звездари наставља се и у другој половини децембра на већ добро познатим локацијама. Трансфузиомобил Института за трансфузију крви Србије биће три пута и то: у петак, 15.12.2017. на тргу… »

Марина Маљковић пред повратком на селекторску функцију!

БК ТВ 14.12.2017
Поново на месту успеха Марина Маљковић је нови-стари селектор женске кошаркашке репрезентације, наводи Блиц. Према сазнањима овог медија то је епилог разговора Предрага Даниловића, председника Кошаркашког савеза Србије, и… »

Имала је чудан осећај у носу, сви су јој говорили да умишља, претрнула кад су лекари открили ово

БК ТВ 14.12.2017
Лекар који је прегледао ову преплашену... Новосађанка С.Н. (21) имала је осећај као да јој нешто гмиже, шета, и помаре се у левој ноздрви. Сви су јој говорили да умишља, али када је на крају отишла код лекара и видела… »