Извор: Политика/Београд архива вести 14.12.2017

Путовање кроз ледена доба и трка са животињама

Политика 14.12.2017
Изазови и наука удружили снаге на једанаестој смотри која ће трајати до недеље на београдском сајму у халама 7, 8, 9 и 5. Трка са виртуелним животињама, емотивни робот, вртешка за космонауте, ледено доба... Изазови и наука… »

Музичкој школи у Гроцкој име пијанисткиње Невене Поповић

Политика 14.12.2017
Основна музичка школа „Невена Поповић” у Гроцкој свечаним концертом обележила је своје име и подсетила на значајну личност и дело прослављене српске пијанисткиње. Школа која постоји тек нешто више од две деценије… »

Једна идеја пчелара претворила у бизнисмена

Политика 14.12.2017
Манифестација у хотелу „Зира” трајаће још данас и сутра, а своја искуства посетиоцима ће представити шездесетак предузетника. Од сваке страсти и љубави може да се заради – уверена је Лидија Вулетић. И она не прича… »

Срушен мини тржни центар у Краљице Марије

Политика 14.12.2017
Мустру да привремене објекте подигнуте на јавној површини поруши и простор врати комшијама град је применио и у Улици краљице Марије. Мини тржни центар готово да је уклоњен и то на иницијативу станара околних зграда, тврди… »

Сва лица српског дипломате Нушића

Политика 14.12.2017
Поводом представљања изложбе „Сва лица српског дипломате Нушића”, прве из циклуса „Знамените српске дипломатске породице”, у Кући краља Петра уприличен је културно-музички програм. Учествовали су ученици… »