Извор: Политика/Политика архива вести 14.12.2017

Скупштина усвојила буџет за 2018.

Политика 14.12.2017
Власт повукла триста амандмана, за опозицију је то доказ опструкције. Скупштина Србије усвојила је буџет за наредну годину, којим су планирани приходи од 1,178 милијарди динара, расходи од 1,207 милијарди, а дефицит од 28,4… »

Дачић: Кривичне пријаве Хрватске против генерала пропаганда

Политика 14.12.2017
„То је унутрашње политички захтев и пропаганда, јер Хрватској не иде добро. Хрватска је означена као агресор. Она је означена у Трибуналу, Србија ниједном актом није означена. Министар спољних послова Ивица Дачић каже… »

Кубански медији посветили велику пажњу посети Вучића Хавани

Политика 14.12.2017
ХАВАНА - Кубански медији посветили су велику пажњу посети председника Србије Александра Вучића Хавани, најављујући на насловним странама и у ударним терминима његове разговоре са кубанским званичницима и друге планиране… »

Дачић: По питању Јерусалима Србија остаје при принципијелном ставу

Политика 14.12.2017
Шеф српске дипломатије Ивица Дачић изјавио је данас у Београду, поводом одлуке САД да призна Јерусалим као главни град Израела, да је то „веома осетљиво питање”, да сукоб Израелаца и Палестинаца дуго траје, и да је… »

Вулин у Бањалуци: БиХ поштујемо, РС волимо

Политика 14.12.2017
БАЊАЛУКА - Српски министар одбране Александар Вулин, који борави у званичној посети БиХ, разговарао је данас у Бањалуци са председником Републике Српске Милорадом Додик, који је том приликом истакао да га радује чврст став… »

Данас формирање власти у српским општинама на КиМ

Политика 14.12.2017
Свих десет градоначелника са Српске листе на локалном нивоу спроводиће политику која се спроводи и на парламентарном нивоу, каже Игор Симић. Косовска Митровица – Конститутивне седнице локалних скупштина биће одржане данас… »

Вучић: Радићемо на развоју економских односа са Кубом

Политика 14.12.2017
ХАВАНА – Председник Србије Александар Вучић изјавио је данас да је Куба увек према Србији исказивала изразито пријатељски став, као и да је и Србија увек подржавала Кубу и да ће обе наставити тако да се понашају, с тим… »

Ђурић: Конституисањем општина створен савршен услов за формирање ЗСО

Политика 14.12.2017
Директор Канцеларије за Косово и Метохију Марко Ђурић оценио је да су се након данашњег конституисања општинских власти у српским срединама у којима су изабрани представници Српске листе преузели мандате створили савршени… »

Брнабић: Звезде су се поклопиле, шанса да решимо важна питања у 2018.

Политика 14.12.2017
Председница владе Србије Ана Брнабић каже да је оптимиста за наредну годину када је реч о Србији и њеном економском развоју јер имамо предуслове за успех у 2018. години. „Завршавамо годину са повећањем пензија и плата у… »