Извор: Вечерње новости/Региони архива вести 14.12.2017

Шесторо повређено у удесу у Нишу од којих троје деце (фото)

Вечерње новости 14.12.2017
Шест особа међу којима једна беба и двоје деце је повређено у саобраћајној незгоди која се у четвртак догодила на нишком Булевару Немањића испред семафора. Ниш - Шест особа међу којима једна беба и двоје деце је… »

Одрони прете Ибарској

Вечерње новости 14.12.2017
Због поледице и честих одрона на магистралном путу опасност за возаче. Посебна опасност вреба ноћу, и на реконструисаним деоницама. ЗБОГ најављених обилнијих падавина и ниских температура током ноћи, на Ибарској магистрали… »

Пријава комисији кочи акредитацију

Вечерње новости 14.12.2017
Висока пословна школа у Новом Саду месецима чека одоброње за мастер студијски програм. Проф. др Јелена Дамњановић Симић крајем јула указала на корупцију. ВИСОКА пословна школа у Новом Саду месецима чека да Комисија за… »

Дивчибаре добијају канализацију

Вечерње новости 14.12.2017
Инвестиција Владе Србије вредна 110 милиона. КАНЦЕЛАРИЈА за управљање јавним улагањима Владе Србије 200 милиона динара уложиће у санацију канализације на Дивчибарама и клизишта у Улици Иве Андрића. Држава ће са 110… »

У вршачкој болници не одлажу операције

Вечерње новости 14.12.2017
Куповином новог стерилизатора омогућен несметан рад вршачке болнице. Помоћ за опрему 2017. већа него свих претходних година - заједно. ОПШТА болница у Вршцу, само у овој години, од Покрајинског секретаријата за здравство… »

Спор АТП ''Војводине'' и града: Пао одштетни захтев

Вечерње новости 14.12.2017
Привредни суд одбацио тужбу ранијег власника АТП "Војводина". Није уважена тврдња вештака да је штета 91 милион евра. У САДА већ маратонском спору Илије Девића, некадашњег власника АТП "Војводина" и градских власти око… »

Напредњаци нису недодирљиви!

Вечерње новости 14.12.2017
Градоначелник Ниша о хапшењу једног од његових најближих сарадника Бранислава Качара. Булатовић: Чланство у СНС не гарантује имунитет. ПРВА реакција градоначелника Ниша Драка Булатовића - после хапшења градског… »

Краљево: Кроз клупе прошло 120 генерација матураната

Вечерње новости 14.12.2017
Пољопривредна школа "Др Ђорђе Радић" у слави 135 година постојања. Др Радић је школству и унапређењу пољопривреде посветио читав живот. ПОВОДОМ значајног јубилеја, 135 година постојања Пољопривредне школе "Др… »

Невоље породице из Свилојева: Ватра однела 10.000 евра!

Вечерње новости 14.12.2017
Избегличка породица из Свилојева остала без имовине. Пожар није захватио кућу, али јесте радионицу. ДРАГАН Дукић из Свилојева, код Апатина, нашао се у невољи, због пожара који је ових дана у његовом дворишту прогутао… »

Олујни ветар носио кровове, рушио споменике, чупао дрвеће

Вечерње новости 13.12.2017
Олуја је јуче и прекјуче захватила неколико села на подручју општине Ариље и рушила је све пред собом наносећи појединим домаћинствима велику материјалну штету, док је на сеоском гробљу порушила десетине надгробних… »