Извор: Вести онлине архива вести 14.12.2017

Стојковић: Моји и Ожеговићеви потомци ће навијати за Партизан (ВИДЕО)

Вести онлине 14.12.2017
Завршен је јесењи део сезоне и време је да се своде рачуни. Партизан је изборио пролеће у Европи, али у Суперлиги заостаје девет бодова за Црвеном звездом. Голман Владимир Стојковић је дао интервју за Партизан ТВ у којем је… »

Шрафцигером на Мајку Божју

Вести онлине 14.12.2017
Ако је тачно оно што је пре неки дан обелоданио Александар Беркуљан, техничар у Народном музеју на Цетињу, а фотографије којима је све поткрепио, чини се, то непобитно потврђују, икони Богородице Филермоске, једној од… »

Која република је прва започела распад највец́е државе на свету?

Вести онлине 14.12.2017
Иако је Нахчиван једна мала аутономна република у саставу Азербејџана, са укупном површином од 5.500 километара квадратних и нешто мање од 450.000 људи, њено име остало је забележено као име прве републике која је… »

Селфи Колинде са камилом постао хит на интернету (ФОТО)

Вести онлине 14.12.2017
Необичан селфи хрватске председнице Колинде Грабар Китаровић шири се Твитером. Грабар Китаровићева је, наиме, за време боравка у Копривничко-крижевачкој жупанији, посетила тврђаву Стари град у Ђурђевцу, где је направила… »

Рат због меса и шкода

Вести онлине 14.12.2017
Резултати истраге спорних тендера у МУП Србије још увек су непознати широј јавности, иако је реч о милионским цифрама - у еврима. Запослени у МУП Србије поднели су кривичне пријаве против појединаца из врха Министарства због… »

Пале Балкан, терају Русе

Вести онлине 14.12.2017
Балкан се вратио на листу потенцијалних опасности за Сједињене Америчке Државе, оценио је амерички невладин Савет за спољне односе у извештају о потенцијалним кризама у 2018. години. У брошури је међу регионима сврстаним… »

Судбина тако хтела

Вести онлине 14.12.2017
Међу стотинама онемоћалих стараца који се сами, без иког свог и икаквих примања, боре за преживљавање у забитима Голије, Рогозне и Пештера је и Ката Башић (73) из забитог Свиланова на Голији. Да обиђемо бака Кату… »

Сутра на три континента рођенданске "Вести" - већ вечерас на Вести Дигитал

Вести онлине 14.12.2017
У специјалном, јубиларном броју којим "Вести" обележавају 25 година, читаћете: - оснивач "Вести" Душан Видаковић испричао како је одбио Сороша - видећете где се штампа најтиражнији дневни лист дијаспоре - откријте ко је… »

Илија Мики Вујовић: Успели сте да повежете многе расуте породице по читавом свету

Вести онлине 14.12.2017
- "Вести" славе већ 25 година, а прво што ми је у сећању кад су почеле да излазе, то је да сам их купово редовно, не само ја него много нашег народа. Било је то у време рата, санкција, бомбардовања, када није било мобилног… »

Александар Илић: "Вести" су увек биле мој драги пратилац

Вести онлине 14.12.2017
- Честитам вам јубилеј и 25 година које су прошле као трен. Знам кад се све то покренуло и кренуло, био сам на много рођендана "Вести", мени драгих пријатеља и слободно могу да кажем најутицајнијег медија што се тиче српске… »