Региони архива вести 14.12.2017

Дан школе „Милоје Симовић“ у Драгобраћи

РТ Крагујевац 14.12.2017
Основна школа „Милоје Симовић“ у Драгобраћи обележила је 98 година постојања. У последњих годину дана, под покровитељством локалне самоуправе која је издвојила 3 милона динара, у школи су изведени значајни радови… »

Хапшење и у Крагујевцу због кријумчарења миграната

ИнфоКГ 14.12.2017
На подручју Београда, Крагујевца, Аранђеловца и Руме ухапшено је седам особа осумњичених да су као чланови организоване криминалне групе од марта до јуна ове године омогућили транзит и недозволјен боравак на територији… »

Караван игре: Пројекције филмова, представе, балетски гала концерт у Театру

ИнфоКГ 14.12.2017
Караван игре стиже у Крагујевац, а тим поводом у Књажевско-српском театру сутра и у суботу биће одржани пројекције филмова, отворени час балета, предавање, представе, као и балетски гала концерт. Цилј овог пројекта је да… »

Обавештење: Сутра без струје остају ове улице!

иКрагујевац 14.12.2017
Најава искључења електричне енергије за сутра: -Због замене мерних уређаја у времену од 08 до 14 сати доћи ће до повремених прекида у испоруци електричне енергије потрошачима у насељу Козујево и Станово (код раскрснице… »

Деца са инвалидитетом суочена са бројним проблемима

Ритам града Кг 14.12.2017
Национална организација особа са инвалидитетом и УНИЦЕФ, данас су представили резултате свеобухватне анализе положаја деце са сметњама у развоју и инвалидитетом и остваривања њихових права у Србији, у Центру за спорт и… »

Едукација основаца: Играј се безбедно - петарде, ракете и ватромет нису играчке!

ИнфоКГ 14.12.2017
У циљу едукације основаца о опасностима и могућим последицама услед неисправног руковања пиротехничким средствима у Основној школи “Радоје Домановић” одржана је трибина под називом “Играј се безбедно - петарде, ракете… »

Рес публика: Нетранспарентан поступак припреме Локалног антикорупцијског плана

ИнфоКГ 14.12.2017
У Удружењу Шумадијски центар за грађански активизам „Рес публика“ тврде да је поступак у ком је припреман Локални антикорупцијски план града Крагујевца нетранспарентан, као и да у прилог томе говори чињеница да су… »

Еколошка акција „Плант фор тхе планет“

Ритам града Кг 14.12.2017
Еколошко удружење фанова кампова из Крагујевца, у суботу од 9 до 18 часова, организује посебну еколошку активност под називом Плант фор тхе планет. Поред Србије коју представља Крагујевац, укључене су још две земље… »

Расписан тендер за санацију моста у Шарампову

Глас Западне Србије 14.12.2017
Пријепоље - Општина Пријепоље расписала је тендер за санацију друмско-пешачког каменог моста преко реке Лим у овом граду. Грађевински радови требало би да буду завршени до маја наредне године. Мост је оштећен у време… »

Хаваријска искључења: Ове улице данас остају без воде

иКрагујевац 14.12.2017
Хаваријска искључења данас: Колонија, ул. Миодрага Миљковића Зекинца 25 ( од 08:00 до 10:00 часова ), поправка прикључка Грошница, ул. Краљевачког батаљона 317 ( од 08:00 до 10:00 часова ), поправка прикључка… »