Београд архива вести 14.01.2018

Вучић: Др Зоран Радојичић први на листи за Београд

Мондо 14.01.2018
Избори за Београд биће расписани у понедељак или уторак, а биће одржани 4. или 11. марта, најавио је председник Србије Александар Вучић. Открио је и која нестраначка личност је прва на листи СНС-а за београдске изборе… »

Рекордан број развода у Београду крајем прошле године: Не памти се у скоријој прошлости да их је толико било

Курир 14.01.2018
Новембар 2017. дефинитивно је понео титулу месеца сломљених срца, пошто су у Београду тада потписана 443 развода брака, што је чак 346 више него прошле године у истом месецу! Новембар 2016. био је месец са најмање растанака… »

Ноћ у Београду: Четворо повређено у три удеса

Вечерње новости 14.01.2018
Током ноћи у којој се у Београду прослављала Нова година по Јулијанском календару, дошло је до три саобраћајне незгоде у којима су лакше повређене четири особе. Током ноћи у којој се у Београду прослављала Нова година по… »

Златна ера изградње и развоја Београда

Студио Б 14.01.2018
Главни град Србије улази поново у златну еру изградње и развоја при чему градска власт све време ослушкује потребе грађана и са њима заједно ради на пројектима који су у корист Града и Београђана, рекао Весић. Градски… »

Ни овај дочек на Новом Београду није могао без ватромета

Блиц 14.01.2018
Новобеограђани су још један празник обележили у сада већ њима својственом маниру - раскошни ватромет надвио се над блоковским солитерима и у поноћ обележио српску Нову годину. Зобацз на Иоутубе Становници блокова 45 и 61… »

СНС: Усвојена изборна листа За Београд, обавеза – победа

Студио Б 14.01.2018
На седници Председништва и ГО Београд Српске напредне странке, данас је усвојена изборна листа за градске изборе у Београду, под називом „Александар Вучић – Зато што волимо Београд!“, саопштила је та странка… »

Пакетићи за децу у Сигурној кући

Студио Б 14.01.2018
Члан Градског одбора Београд Српске напредне странке Наташа Станисављевић посетила је једну од сигурних кућа у Београду и том приликом уручила новогодишње пакетиће деци штићеница, који су обезбеђени из личних… »

Брнабић: Улазим у кампању за БГ изборе!

Мондо 14.01.2018
Премијерка Србије Ана Брнабић изјавила је да очекује врло "прљаву кампању" за изборе у Београду и најавила да ће се укључити у ту кампању, у мери у којој јој то дозволи њено радно место. Фото: Мондо/Стефан Стојановић… »

Кобни пуцањ на београдској њиви: Иван опалио из ловачке пушке и убио другог ловца Божидара!

Телеграф 14.01.2018
Божидар је преминуо на лицу места. У насељу Миријево у улици Љубише Миодраговића дошло је до несреће када је Иван В. (77) случајно упуцао ловца Божидара М. (75), који је преминуо на лицу места. Трагедија у Ужицу на Мали… »

Погледајте како је изгледао величанствен ватромет на прослави Српске Нове године испред Храма Светог Саве (видео)

Србија данас 14.01.2018
Београђани славе. Српска православна црква и њени верници дочекали су православну Нову годину испред Храма Светог Саве. Тим поводом екипа портала упутила се на ову локацију, а како је дочек изгледао погледајте на прилогу… »